Steunkousen aan- en uittrekhulp DressBuddy van Eritek

De DressBuddy wordt aanbevolen door meerdere scouters. Deze steunkousen aantrek- en uittrekhulp kan je kopen in verschillende lengtes en maten. Je kunt deDressBudy als pakket kopen:, inclusief  antislipmat en slipvoet. Andere opties zijn ook mogelijk, kijk daarvoor op de website van de fabrikant. Je hebt volgens een van de scouters “wel heel veel kracht nodig om de kousen omhoog te trekken of naar beneden te duwen.” Als je handig bent lukt het ook om met een DressBudy een steunpanty...

Lees meer

De DressBuddy wordt aanbevolen door meerdere scouters. Deze steunkousen aantrek- en uittrekhulp kan je kopen in verschillende lengtes en maten. Je kunt deDressBudy als pakket kopen:, inclusief  antislipmat en slipvoet. Andere opties zijn ook mogelijk, kijk daarvoor op de website van de fabrikant. Je hebt volgens een van de scouters “wel heel veel kracht nodig om de kousen omhoog te trekken of naar beneden te duwen.” Als je handig bent lukt het ook om met een DressBudy een steunpanty aan te trekken. Maar ook hier is het verstandig het eerst een keer te proberen. Dat kan bij een thuiszorgwinkel of bij de leverancier van de steunkousen. De DressBuddy als pakket kost ongeveer € 190,-

Bestel DressBuddy bij producent Eritek

De DressBuddy is volgens een scouter “niet geschikt voor mensen met nek- en/of schouderklachten of een nekhernia (RSI).” 

Lees minder

 • Steunkousen aantrekhulp Dressbuddy
 • Steunkousen aantrekhulp Dressbuddy product
 • Steunkousen aantrekhulp Dressbuddy uittrekken
Steunkousen aantrekhulp Dressbuddy

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (6)

Gemiddelde beoordeling

6 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Ziet er goed en stevig uit , snelle levering”

  Door Schild op 16 juni 2022

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Slecht, je moet erg veel kracht in je armen hebben om de kous aan of uit te krijgen. Heel jammer dat niet beter aangegeven is dat het artikel niet geruild mag worden. Voor mij een dure miskoop.

  “5 sterren”

  Door Geert 05-07-2021 op 05 juli 2021

  ik ben Geert 05 Juli 2021 DressBuddy van Eritek is een mooi aan - en uittrek hulpmiddel voor steunkousen. Ik ben er heel blij mee en als je hem een maal kent is het een mooie hulp.

  “Werkt wat primitief.”

  Door Femke op 20 oktober 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Even goed nog handigheid ,inspanning en veel kracht nodig voor het aan - en uittrekken van de steunkousen met de DressBuddy. De methode is primitief. De handylegs werkt beslist handiger vooral bij het uittrekken van de steunkousen. Ik ben dan ook overgestapt op de handylegs en nog 60 euro goedkoper dan de DressBuddy.

  “samen met easy slide ok”

  Door niek op 30 augustus 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De aan-/uittrekhulp gebruik ik voornamelijk met nieuwe kousen maar samen met de Arion easy slide anders is het gebruik voor mij te zwaar.

  “Zowel aan als uittrekken geeft dit hulpmiddel beste resultaat”

  Door Renée op 23 augustus 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Instructieve filmpjes op YouTube. Aanpasbaar ø.a. door lengte, breedtematen. Meedenkend team naar beste oplossingen!

  “Je hebt veel kracht voor het optrekken of naar beneden duwen van de kousen.”

  Door Corien Werk op 23 augustus 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Met de dressbuddy kun je steunkousen aan- en uittrekken. Je hebt wel heel veel kracht nodig om de kousen omhoog te trekken of naar beneden te duwen. Ik heb hem een paar weken gebruikt om mijn kousen uit te trekken, maar ik kreeg er hevige klachten van (slijmbeursontsteking). Niet geschikt voor mensen met nek- en/of schouderklachten of een nekhernia (RSI). Compleet met anti-slipmat en duidelijke instructies. Website: http://www.eritekbv.nl/aantrek-hulpmiddelen-voor-tek-. Ik heb die met de gele en blauwe bolletjes, lang en extra breed.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *