Steunkousen aan- en uittrekker Steve+

Met de Steve+ steunkousen aan- en uittrekker kan je steunkousen met open en gesloten teen aan- en uittrekken zonder te bukken. Je trekt de kous over de Steve+, steekt je voet in de opening en trekt de Steve+ naar je toe waardoor de kous over je been glijdt. De Steve+ kan je uit elkaar halen om mee te nemen op reis. Als je handig bent lukt deze methode ook met een steunpanty. Maar probeer dat eerst uit, want de tweede kant...

Lees meer

Met de Steve+ steunkousen aan- en uittrekker kan je steunkousen met open en gesloten teen aan- en uittrekken zonder te bukken. Je trekt de kous over de Steve+, steekt je voet in de opening en trekt de Steve+ naar je toe waardoor de kous over je been glijdt. De Steve+ kan je uit elkaar halen om mee te nemen op reis. Als je handig bent lukt deze methode ook met een steunpanty. Maar probeer dat eerst uit, want de tweede kant over de Steve+ schuiven kan lastig zijn.

De Steve+ kost € 80.

Je kunt de Steve+ on line bestellen bij Steunkousen.nl

of Steunkousgemak.nl

Lees minder

 • Steunkousenhulp Steve+
 • Steunkousenhulp Steve in gebruik
Steunkousenhulp Steve+

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (4)

Gemiddelde beoordeling

4 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Ik kan weer zelf mijn sokken aan en uit trekken”

  Door André van Elmpt op 02 januari 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik kreeg hem via de Zorg want ik ben 81 en bukken gaat niet makkelijk dus die sokken of zakken moest ik altijd mee geholpen worden, met de Steve kan ik het zelf zowel het aantrekken als het uittrekken.

  “STEVE aantrekhulp is de beste oplossing voor steunkousen”

  Door Ger de Vries op 24 juni 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Er is niets mis met mijn armspieren, en dat is wel een voorwaarde om STEVE te gebruiken. Zo ja, dan is STEVE de allerbeste oplossing. Ook geschikt om door uw thuis hulpverlener te laten gebruiken, het spaart heel geel energie! Alles bijeen een prima hulpmiddel!

  “Voor mij werkt de Steve niet”

  Door Helène Zwagerman op 11 oktober 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Voor mij werkt de Steve niet. De kousen uittrekken met dat losse hulpstuk: een ramp. Of deze schiet los, of gaat scheef zitten. Bij het aantrekken van de kous kost het ook weer veel kracht om deze over het middenstuk te plaatsen. Ik ben overgestapt op de Handy Legs. werkt een stuk handiger vooral bij het uittrekken van de kousen. Geen gedoe met losse hulpstukken e.d..

  Door Betsy de Keizer op 26 mei 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik vind deze in de praktijk heel handig zowel voor het aantrekken als ook voor het uittrekken van de steunkousen. Overigens zijn er ook senioren die moeilijk sokken of panty-kniekousjes aan kunnen krijgen. Ook voor deze mensen is de Steve een uitkomst. En de prijs is zeer redelijk. Kan ook gemakkelijk mee op reis. Mij zijn gevallen uit de praktijk bekend, waarbij mensen op hoge leeftijd toch, dankzij de Steve, geen thuishulp nodig hebben. Dat geeft hen de vrijheid ook ‘ s avonds weg te gaan en het beperkt de zorgkosten. Een echte win-win situatie.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *