Steunkousen aantrekhulp Eureka

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Met de Eureka steunkousen aantrekhulp kan je steunkousen met een open en gesloten teen aan- en uittrekken. Voor het aantrekken rijg je eerst de Eureka dicht. Dan trek je de Eureka aan. Vervolgens laat je de kous over de gladde Eureka glijden. Dan trek je de rijgstaaf en de Eureka van boven uit de kous. Voor het uitrekken sluit je de Eureka boven je enkel zodat je de kous eroverheen uit kan trekken. Dan rol je de kous om de Eureka af en laat je...

Lees meer

Met de Eureka steunkousen aantrekhulp kan je steunkousen met een open en gesloten teen aan- en uittrekken. Voor het aantrekken rijg je eerst de Eureka dicht. Dan trek je de Eureka aan. Vervolgens laat je de kous over de gladde Eureka glijden. Dan trek je de rijgstaaf en de Eureka van boven uit de kous. Voor het uitrekken sluit je de Eureka boven je enkel zodat je de kous eroverheen uit kan trekken. Dan rol je de kous om de Eureka af en laat je deze zo je voet afglijden.

Meer informatie vind je op de website van de fabrikant Varitex. De Varitex Eureka kan je gewoon kopen bij de meeste thuiszorgwinkels.

Lees minder

  • Steunkousenhulp Eureka
Steunkousenhulp Eureka

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *