Steunkousen aantrekhulp Mini Max

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Mini Max is een aantrekhulp voor steunkousen in de goedkopere prijsklasse. Net als met alle andere aantrekhulpen trek je eerst de Mini Max aan en daarna schuif je de steunkous eroverheen. De Mini Max is alleen geschikt voor een steunkous met open teen. Je trekt de Mini Max na het op zijn plaats brengen van de kous door de opening bij de teen. Draag ook bij dit hulpmiddel stroeve handschoenen, dat scheelt veel kracht bij het op de plaats...

Lees meer

De Mini Max is een aantrekhulp voor steunkousen in de goedkopere prijsklasse. Net als met alle andere aantrekhulpen trek je eerst de Mini Max aan en daarna schuif je de steunkous eroverheen. De Mini Max is alleen geschikt voor een steunkous met open teen. Je trekt de Mini Max na het op zijn plaats brengen van de kous door de opening bij de teen. Draag ook bij dit hulpmiddel stroeve handschoenen, dat scheelt veel kracht bij het op de plaats brengen van de kous.

Advies van de leverancier is wel, dat de Mini Max niet geschikt is om lang te gebruiken, deze zou op den duur vervormen. Heb jij ervaring met de Mini Max plaats je review hieronder, natuurlijk goed te weten voor toekomstige gebruikers hoe lang deze aantrekhulp meegaat. Let daarbij vooral op de gladheid van het materiaal en de vervorming, de kous moet echt goed en zonder al te veel kracht over de hiel gebracht worden en makkelijk op zijn plaats schuiven.

De Mini Max is leverbaar in 1 maat (tot maat 45) en wordt per 2 stuks geleverd voor € 14,-  door
Beter Hulp

Olfit verkoopt de Mini Max per stuk voor € 8,95

Lees minder

  • Steunkousen aantrekhulp Mini Max
Steunkousen aantrekhulp Mini Max

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *