Steunkousen aan- en uittrekhulp HandyLegs

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Steunkousen aan- en uittrekhulp HandyLegs is een handig hulpmiddel als je zowel het aan- als uittrekken zelf wilt kunnen doen. Vooral als je moeite hebt met bukken is het goed om te kijken of dit hulpmiddel jou kan ondersteunen. HandLegs is geschikt voor steunkousen t/m klasse 3. Het werken met HandyLegs is redelijk gemakkelijk onder de knie te krijgen. Je slaat de boord van je kous tweemaal om, in die dubbele boord steek je de beugel van HandyLegs, draait het...

Lees meer

Steunkousen aan- en uittrekhulp HandyLegs is een handig hulpmiddel als je zowel het aan- als uittrekken zelf wilt kunnen doen. Vooral als je moeite hebt met bukken is het goed om te kijken of dit hulpmiddel jou kan ondersteunen. HandLegs is geschikt voor steunkousen t/m klasse 3. Het werken met HandyLegs is redelijk gemakkelijk onder de knie te krijgen. Je slaat de boord van je kous tweemaal om, in die dubbele boord steek je de beugel van HandyLegs, draait het rekje om en start met aantrekken. Dit gaat heel soepel als je er ook de meegeleverde glijkous voor gebruikt. Werken met HandyLegs kost weinig kracht. Er is bij de ontwikkeling van dit hulpmiddel over kleine, maar belangrijke details nagedacht. Halverwege de beugel zitten twee extra handgrepen, zodat je halverwege het aan- of uittrekken over kunt pakken. Ook kun je HandyLegs gemakkelijk wegzetten, in uitgeklapte positie blijft HandyLegs stevig staan. Het uittrekken gaat zelfs nog gemakkelijker. Op het filmpje zie je goed hoe het werkt. Nadeel kan zijn dat je HandyLegs niet kunt opklappen, dus heeft enige omvang als je op reis gaat. Daarvoor heeft de producent inmiddels HandyFlex ontwikkeld, werkt net even anders en is opklapbaar, dus kan makkelijk mee op reis.

Kijk op de site van de producent voor meer informatie: HandyLegs

HandyLegs is in drie maten verkrijgbaar en kost ongeveer € 150,-, dat is inclusief glijzak en anti-slipmatje. Op de website van de distribiteur  Proflebo vind je meer informatie en filmpjes. Op dezelfde site vind je bij verkooppunten alle leveranciers.

Ook kun je Handylegs eenvoudig online bestellen bij o.a. Bol.com

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *