Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Samen fietsen kan op de tandem Twinny Plus van de Nederlandse producent Van Raam. Deze tandem geeft extra stabiliteit bij het fietsen door de 3 wielen: één voor en 2 achter. Handig aan deze tandem is ook dat die een lage instap heeft, net als de Twinny op 2 wielen. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben. Je kan...

Lees meer

Samen fietsen kan op de tandem Twinny Plus van de Nederlandse producent Van Raam. Deze tandem geeft extra stabiliteit bij het fietsen door de 3 wielen: één voor en 2 achter. Handig aan deze tandem is ook dat die een lage instap heeft, net als de Twinny op 2 wielen. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben. Je kan zelf kiezen of je samen en tegelijk fiets of dat je onafhankelijk van elkaar fietst, zodat je niet continu hoeft te fietsen. De Twinny Plus is een tandem met versnellingen en een handrem.De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan de Twinny Plus ook met elektrische trapondersteuning kopen, speciaal op maat laten maken en ook allerlei accessoires bij de fiets kopen. Een tandem wordt trouwens ook wel duofiets genoemd.

De Twinny Plus van Van Raam is te koop vanaf ongeveer 2.800 euro, exclusief btw. Je leest meer informatie over de tandem op en bestelt deze via de website van Van Raam.

Lees minder

  • Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam
  • Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam
  • Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam
Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *