Tandem met lage instap Twinny Van Raam

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Samen fietsen kan op de tandem Twinny van de Nederlandse producent Van Raam. Handig aan deze tandem is dat die een lage instap heeft. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben. Je kan zelf kiezen of je samen en tegelijk fiets of dat je onafhankelijk van elkaar fietst, zodat je niet continu hoeft te fietsen. De Twinny is een tandem...

Lees meer

Samen fietsen kan op de tandem Twinny van de Nederlandse producent Van Raam. Handig aan deze tandem is dat die een lage instap heeft. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben. Je kan zelf kiezen of je samen en tegelijk fiets of dat je onafhankelijk van elkaar fietst, zodat je niet continu hoeft te fietsen. De Twinny is een tandem met versnellingen en een handrem. De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan de Twinny ook met elektrische trapondersteuning kopen, speciaal op maat laten maken en ook allerlei accessoires bij de fiets kopen. Een tandem wordt trouwens ook wel duofiets genoemd.

De Twinny van Van Raam is te koop vanaf ongeveer 1.300 euro, exclusief btw. Je leest meer informatie over de tandem op en bestelt deze via de website van Van Raam.

Lees minder

  • Tandem met lage instap Twinny Van Raam
  • Tandem met lage instap Twinny Van Raam
Tandem met lage instap Twinny Van Raam

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *