Tandem ligfiets Pino Hase

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Pino van Hase Bikes is een tandem waarbij een gewone fiets met een ligfiets zijn gecombineerd. Je fietst er samen op, en de persoon achter stuurt. Prettig aan deze fiets is dat de persoon voor extra comfortabel zit, in een stoel met rugleuning. Als de één wel en de ander niet stabiel kan zitten en je er toch graag samen op de fiets op uit gaat, is de Pino een goede oplossing.De Pino is ook verkrijgbaar als tandem voor...

Lees meer

De Pino van Hase Bikes is een tandem waarbij een gewone fiets met een ligfiets zijn gecombineerd. Je fietst er samen op, en de persoon achter stuurt. Prettig aan deze fiets is dat de persoon voor extra comfortabel zit, in een stoel met rugleuning. Als de één wel en de ander niet stabiel kan zitten en je er toch graag samen op de fiets op uit gaat, is de Pino een goede oplossing.De Pino is ook verkrijgbaar als tandem voor een volwassene en kind samen. De producent Hase is gespecialiseerd in ligfietsen en handbikes, ook met 3 wielen. Een tandem wordt trouwens ook wel duofiets genoemd.

De tandem Pino is nieuw verkrijgbaar voor ongeveer 4.600 euro.

Meer informatie over de tandem van Hase lees je op de Duitstalige site van de producent. Op de Hase-website vind je ook de verkooppunten in Nederland.

Lees minder

  • Tandem ligfiets Pino Hase Bikes
  • Tandem ligfiets Pino Hase Bikes product
Tandem ligfiets Pino Hase Bikes

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *