Tandem ligfiets Twin AZUB

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een ligfiets én tandem in één: dat is deze Twin van het merk AZUB. De fiets is uit elkaar te halen, zodat je die makkelijk kan nemen op reis. In de video zie je hoe dat werkt. De persoon die vooraan zit stuurt en remt, die erachter fietst mee. AZUB is een Tsjechisch bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van ligfietsen. De fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren. Fanatieke Twin-fietsers delen hun ervaringen op deze blog. Een tandem wordt...

Lees meer

Een ligfiets én tandem in één: dat is deze Twin van het merk AZUB. De fiets is uit elkaar te halen, zodat je die makkelijk kan nemen op reis. In de video zie je hoe dat werkt. De persoon die vooraan zit stuurt en remt, die erachter fietst mee. AZUB is een Tsjechisch bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van ligfietsen. De fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren. Fanatieke Twin-fietsers delen hun ervaringen op deze blog. Een tandem wordt trouwens ook wel duofiets genoemd.

Je kan de fiets kopen vanaf ongeveer 4.300 euro, exclusief verzendkosten vanuit Tsjechië, bij AZUB zelf. Op de site van AZUB lees je meer informatie over de Twin AZUB.

Lees minder

  • Tandem ligfiets Twin AZUB
  • Tandem ligfiets Twin AZUB
Tandem ligfiets Twin AZUB

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *