Tandem Multicycle

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De tandem van het merk Multicycle zijn veelgenoemde tandems die volgens de gerenommeerde Tandemclub bovendien “comfort-gerichte modellen” zijn. Alle Multicycle-modellen zijn opvouwbaar en kan je daardoor best makkelijk meenemen, bijvoorbeeld op de auto. Multicycle verkoopt ook een speciaal rek om de tandem mee op de auto mee te nemen. Daarnaast kan je de tandem ook elektrisch kopen, met heel veel of juist weinig versnelling en je kan kiezen of je altijd samen fietst, of ook onafhankelijk van elkaar kan fietsen....

Lees meer

De tandem van het merk Multicycle zijn veelgenoemde tandems die volgens de gerenommeerde Tandemclub bovendien “comfort-gerichte modellen” zijn. Alle Multicycle-modellen zijn opvouwbaar en kan je daardoor best makkelijk meenemen, bijvoorbeeld op de auto. Multicycle verkoopt ook een speciaal rek om de tandem mee op de auto mee te nemen. Daarnaast kan je de tandem ook elektrisch kopen, met heel veel of juist weinig versnelling en je kan kiezen of je altijd samen fietst, of ook onafhankelijk van elkaar kan fietsen. Als je onafhankelijk van elkaar kan fietsen, kan je kiezen of je meefietst. Een tandem wordt trouwens ook wel duofiets genoemd.

Je ziet alle Multicycle-modellen en leest meer informatie over de tandem op de site van Multicycle. De tandem is te koop vanaf 3.700 euro. Op de Multicycle-site zie je ook alle verkooppunten in Nederland.

Lees minder

  • Tandem Multicycle
  • Tandem Multicycle
Tandem Multicycle

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site