Tillaken Maxi Transfer Sheet van Arjo

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Maxi Transfer Sheet van Arjo kan jou helpen bij het tillen, draaien en  verplaatsen in bed. grenzen als je zelf bijna niet mee kan helpen. Maxi Transfer Sheet zou een oplossing voor jou kunnen zijn indien je hier een hulpmiddel voor zoekt.

Wat is het?

De Maxi Transfer Sheet is een permanente oplossing, deze kan in plaatst van een (hoes)laken onder jou blijven liggen, je kunt er op slapen. Tevens is het een naadloze tilband. Het is gemaakt van Polyester....

Lees meer

Maxi Transfer Sheet van Arjo kan jou helpen bij het tillen, draaien en  verplaatsen in bed. grenzen als je zelf bijna niet mee kan helpen. Maxi Transfer Sheet zou een oplossing voor jou kunnen zijn indien je hier een hulpmiddel voor zoekt.

Wat is het?

De Maxi Transfer Sheet is een permanente oplossing, deze kan in plaatst van een (hoes)laken onder jou blijven liggen, je kunt er op slapen. Tevens is het een naadloze tilband. Het is gemaakt van Polyester.

Het gebruik

De Maxi Transfer Sheet wordt altijd in combinatie met een lift met tiljuk voor tilbanden met lussen gebruikt. Controleer (in overleg met Arjo) in hoeverre jouw tillift en juk passend zijn bij dit tillaken.

Het Tillaken heeft een zijde om op te liggen, en een zijde die op het matras, er is geen hoofd- of voetenzijde.

Elke lussenriem heeft drie luslengtes, afhankelijk van de optimale steun, comfort en het soort juk kies je de geschikte lussen.

De Maxi Transfer Sheet gebruik je voor alle verplaatsingen in bed en om in bed te draaien op je zij, rug of zelfs buik.

Bij het draaien op bed met de Maxi Transfer Sheet adviseert Arjo dit in combinatie met de Glijrol Maxi Mini te doen. Dit is een tunnelglijzeil. Je glijdt dan prettiger en is beter voor je huid.

De glijrol wordt voor het draaien op bed tussen het matras en de Maxi Transfer Sheet aangebracht, waardoor de Maxi Transfer Sheet beter over het matras glijdt. Na het draaien en verplaatsen met het transferlaken en de glijrol, wordt de glijrol altijd weggehaald. De glijrol kan worden aangebracht en weggehaald door jou met het transferlaken een klein beetje met de tillift omhoog te liften.

Meer informatie over de glijrol kun je lezen bij de hulpmiddel beschrijving van de glijrol Maxi Mini. De Maxi Transfer Sheet kan ook op een luchtwisselmatras gebruikt worden.

Gebruikersgewicht en brede versie als je vrij zwaar bent

Het Tillaken kan gebruikt worden tot een gebruikersgewicht van 272kg. Het bestaat in twee breedte maten 96cm en 125cm. Beide versies zijn even lang. (244cm) De grotere versie is de obese versie. Het maximale gebruikersgewicht is hetzelfde.

Het onderhoud

De Maxi Transfer Sheet mag in de wasmachine op 70 graden gewassen worden.

Het mag in de droger op maximaal 80 graden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Maxi Transfer Sheet dan kun je dit lezen op de website van Arjo

Waar te koop?

De Maxi Transfer Sheet is te koop bij Arjo voor ongeveer € 576,-.

Via de gegevens onderaan de contactpagina van Arjo, kun je de Maxi Transfer Sheet aanschaffen. 

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *