UP traplift van DeVi-Stairlifts

Uniek aan deze traplift is de in elementen opgebouwde rail, waardoor bij verplaatsing niet alleen de stoel herbruikbaar is, maar ook de elementen van de rail. Met de elementen kunnen rechte trappen en trappen met bocht(en) uitgerust worden met een veilige traplift. De rail kan eenvoudig in een nieuwe vorm omgebouwd of met extra elementen verder uitgebreid worden. Ook is de lift gemakkelijk te monteren, gemiddeld in vier uur klaar. DeVi-Stairlifts heeft op de website een handig systeem, waarmee je...

Lees meer

Uniek aan deze traplift is de in elementen opgebouwde rail, waardoor bij verplaatsing niet alleen de stoel herbruikbaar is, maar ook de elementen van de rail. Met de elementen kunnen rechte trappen en trappen met bocht(en) uitgerust worden met een veilige traplift. De rail kan eenvoudig in een nieuwe vorm omgebouwd of met extra elementen verder uitgebreid worden. Ook is de lift gemakkelijk te monteren, gemiddeld in vier uur klaar. DeVi-Stairlifts heeft op de website een handig systeem, waarmee je zelf of de monteur een offerte op kunt bouwen en dus makkelijk de prijs voor een op maat gemaakte traplift kunt berekenen. En door de modulaire opbouw en voorraadbeheer kan de traplift binnen een week geleverd worden.

De UP traplift is standaard voorzien van een automatisch draaiende stoel zodat je altijd veilig en makkelijk kan op- en afstappen. De voetenplaat kan door een druk op de knop opgeklapt worden, handig niet nodig om te bukken. Bij eventuele storingen kan DeVi-Stairlifts via een ingebouwde intercom en WiFi-verbinding problemen oplossen. Voor de stoel kun je kiezen uit vier kleuren, deze stoel  is speciaal ontworpen door meubelontwerper Richmond. Meer informatie over de UP traplift bij DeVi-Stairlifts

Prijsindicatie: voor een trap met 1 bocht rond de € 5.500 inclusief BTW en montage

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Snelle service!”

  Door Nelleke op 11 oktober 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Mijn man heeft vanwege chemo's weinig kracht om te lopen en vooral de trap op is erg moeilijk. Hij lag in het ziekenhuis toen de traplift geïnstalleerd werd. Onze zoon heeft ons geholpen bij het vinden van een geschikte traplift en kwam bij de UP traplift terecht. hij heeft gebeld, de situatie uitgelegd op vrijdag. En de aankomende dinsdag werd de traplift geïnstalleerd. Dat is heel snel gegaan.

  “Zeer tevreden ”

  Door Ineke op 03 oktober 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik woon in een prachtig huis en ik wil hier graag blijven wonen, daarom heb ik met de hulp van m'n dochter een traplift gekocht. De traplift is smal waardoor ik gemakkelijk gebruik kan maken van de trap. Ik probeer zoveel mogelijk de trap te gebruiken. Alleen als ik 's avonds moe ben en het traplopen wordt zwaar, dan gebruik ik de traplift. Ook gebruik ik de traplift om de was naar boven te brengen. Ik ben er hartstikke blij mee en hij ziet er mooi uit!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *