Verlaagde bodem van Freedom Auto Aanpassingen

Met een verlaagde bodem van Freedom Auto Aanpassingen zit je in je rolstoel op dezelfde hoogte als de andere passagiers. Je kan gewoon naar buiten kijken, net als zij. Je zit niet hoger dan de anderen of in de kofferruimte achterin.

De aanpassing is niet alleen mogelijk in gewone auto´s, maar ook in (taxi-)busjes. Freedom Auto Aanpassingen verlaagt de bodem, zodat de rolstoel met de gebruiker er zo in rijdt. Je hebt geen lift nodig en de auto is niet...

Lees meer

Met een verlaagde bodem van Freedom Auto Aanpassingen zit je in je rolstoel op dezelfde hoogte als de andere passagiers. Je kan gewoon naar buiten kijken, net als zij. Je zit niet hoger dan de anderen of in de kofferruimte achterin.

De aanpassing is niet alleen mogelijk in gewone auto´s, maar ook in (taxi-)busjes. Freedom Auto Aanpassingen verlaagt de bodem, zodat de rolstoel met de gebruiker er zo in rijdt. Je hebt geen lift nodig en de auto is niet hoger dan normaal – handig bij parkeren!

Bodemverlagingen zijn altijd individuele aanpassingen, afgesteld op de wensen en het comfort van degene in de rolstoel. Dat kan in een gebruikte of nieuwe auto/bus. Aanpassingen voor het meenemen van een scootmobiel zijn ook mogelijk.

Soms is de ombouw fiscaal aftrekbaar. Een rolstoelauto met grijs kenteken is voordeliger, want je betaalt geen BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) en je betaalt daarnaast minder motorrijtuigenbelasting. De voorwaarden vind je op de webpagina van de belastingdienst.

Freedom Auto Aanpassingen kan je helpen bij het maken van een keuze en de aanvraag van de aanpassing via de Wmo, het UWV of andere fondsen. Wordt je kind binnenkort 18 jaar? Vraag dan op tijd aan, want in sommige gemeenten is het lastiger om een bijdrage te krijgen voor meerderjarige kinderen.

Het bedrijf houdt daarbij ook rekening met de groei van je kind, want je wilt je aangepaste auto of bus niet snel vervangen. Krijg je een andere (grotere rolstoel)? Geen probleem.

Je kunt ook een aangepaste auto of bus huren. Kijk daarvoor op onze webpagina Rolstoelauto of -bus Freedom Auto Aanpassingen (huur).

Meer informatie vind je op de website van Freedom Auto Aanpassingen. Een prijsindicatie kunnen we hier niet vermelden, omdat het om individuele aanpassingen gaat. Daar vind je ook informatie over andere aanpassingen.

Lees minder

 • Bus met verlaagde bodem van Freedom Auto Aanpassingen
 • Freedom Auto Aanpassingen, van opzij en achteren
 • Freedom Auto Aanpassingen, met passagier
 • Autolift voor scootmobiel
Bus met verlaagde bodem van Freedom Auto Aanpassingen

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Degelijke rolstoelbus, perfecte service”

  Door Francis op 08 januari 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  In 2016 kocht ik bij Freedom Auto's mijn Citroën Jumpy, die zij voor mij hebben geïmporteerd uit Duitsland en in hun werkplaats hadden aangepast. De service bij Freedom is perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader, ze denken heel goed met je mee. Inmiddels hebben wij alweer 4 jaar heel veel plezier van onze auto, hij rijdt heel fijn en we hebben er al vele kilometers mee gemaakt. Topkwaliteit aanpassingen zodat ik mijn zoon veilig overal mee naar toe kan nemen. Wat een vrijheid!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *