Verlengde arm FlexiMove van SystemRoMedic

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

FlexiMove van SyetemRoMedic is mogelijk een oplossing voor jou als je deels mee kan helpen, en hulp krijgt van een of twee personen. Deze kan zowel binnen de grenzen van het bed gebruikt worden, maar kan ook ondersteunend zijn bij het draaien naar de bedrand.

Wat is het?

Een verlengde arm van 20×60 cm met aan de uiteinden van de smalle zijden twee lussen waar de FlexiMove vast gehouden kan worden. Twee lussen zodat degene die jou helpt de lus...

Lees meer

FlexiMove van SyetemRoMedic is mogelijk een oplossing voor jou als je deels mee kan helpen, en hulp krijgt van een of twee personen. Deze kan zowel binnen de grenzen van het bed gebruikt worden, maar kan ook ondersteunend zijn bij het draaien naar de bedrand.

Wat is het?

Een verlengde arm van 20×60 cm met aan de uiteinden van de smalle zijden twee lussen waar de FlexiMove vast gehouden kan worden. Twee lussen zodat degene die jou helpt de lus kan gebruiken die de beste werkhouding biedt.

Het gebruik

Degene die jou helpt kan door middel van de FlexiMove jou verplaatsen zodat je hoger in bed komt te liggen. Dit door de FlexiMove terwijl je ligt onder je bovenbenen/stuit aan te brengen. En je met de FlexiMove met twee personen richting het hoofdeind te schuiven.  Hiervoor heb je wel een gladde ondergrond nodig zodat je makkelijker kunt schuiven. Bij vraag 1 in de keuzehulp staan diverse satijnen lakens beschreven, die hier zeker geschikt voor zijn. Jij kunt meehelpen door met je voeten af te zetten op het matras. Gebruik je een glad hoeslaken dan kan het handig zijn om een antislip matje onder je voeten te laten neerleggen.

Ook kan degene die jou uit bed helpt door middel van de FlexiMove jouw benen of bovenlichaam tijdens het draaien naar de bedrand begeleiden zodat je op de bedrand komt te zitten. Dit kan door één persoon gedaan worden, mits jij mee kunt helpen en er alleen hulp nodig is bij de benen of bovenlichaam. Als je zowel bij de benen als bovenlichaam hulp nodig hebt, heb je ook twee personen nodig die jou helpen

De versies

Er zijn twee versies van de FlexiMove. Het ene model heeft zacht polyester fluweel aan de binnenkant, het andere model is gemaakt van waterafstotend nylon.

Beiden hebben een afmeting van 20×60 cm, ze hebben een maximum gebruikersgewicht van 150kg.

Het onderhoud

De FlexiMove kan in de wasmachine gewassen worden tussen 60-80 graden, zonder wasverzachter.

Bij voorkeur aan de lucht laten drogen, dit verlengt de levensduur.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de FlexiMove, dan kun je dit lezen op de website van Direct Healthcare Group.

Waar te koop?

De FlexiMove is te koop vanaf ongeveer €108,-. Bij onder andere Health2work of Vegro.

Model met Nylon  is onder andere te koop bij Health2work.

Model met Fluweel onder andere bij Vegro

Lees minder

  • FlexiMove met binnenzijde waterafstotend nylon
  • FlexiMove met fluweel aan de binnenzijde
FlexiMove met binnenzijde waterafstotend nylon

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *