Opstahulp Mobi Pro van Human Care

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Mobi Pro van Human Care is een opstahulp waarin je nog voor zover mogelijk actief kan meewerken bij het gaan staan en zitten. De Mobi Pro kan een oplossing zijn voor transfers van en naar stoel, toilet of de rand van het bed. Dit hulpmiddel is wellicht een oplossing als je door verminderde (been)kracht niet meer ongesteund kan overstappen. Je moet wel voldoende rompbalans hebben om tijdens het verrijden stevig te blijven zitten of staan in de Mobi Pro....

Lees meer

De Mobi Pro van Human Care is een opstahulp waarin je nog voor zover mogelijk actief kan meewerken bij het gaan staan en zitten. De Mobi Pro kan een oplossing zijn voor transfers van en naar stoel, toilet of de rand van het bed. Dit hulpmiddel is wellicht een oplossing als je door verminderde (been)kracht niet meer ongesteund kan overstappen. Je moet wel voldoende rompbalans hebben om tijdens het verrijden stevig te blijven zitten of staan in de Mobi Pro. Wel heb je altijd iemand nodig die de Mobi Pro voor jou verrijdt.

Voor de transfer zet je je voeten op de stroeve voetenplaat en trek je je op aan de stevige beugel. Tot je stevig staat. Zo train je ook tijdens de transfer nog een beetje je spieren en bewegelijkheid. De twee naar beide kanten wegdraaibare zitvlakken kunnen achter je gesloten worden waarna je er tegen steunen kunt in een zit-sta stand. Dit is meestal prettig als je een stukje moet rijden met de Mobi Pro.

De Mobi Pro van Human Care is geschikt voor het gebruik in slaap- en badkamer en toilet (past om de meest gangbare toiletten).

Er zijn twee uitvoeringen van de Mobi Pro:

  • De MobiPro met een vast onderstel
  • De MobiPro Flexi, waarbij de poten mechanisch gespreid / gesloten kunnen worden om makkelijker om verschillende afmetingen stoelen en de toiletpot heen te passen.

Over de verschillende uitveringen van de MobiPro kun je meer informatie lezen op de website van de producent Human Care. De verkoopprijs is vanaf € 1795.00

Lees minder

  • MobiPro Flexi
  • MobiPro
MobiPro Flexi

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *