Vouwfiets Strida SX

Tip van een zeer tevreden scouter: de Strida SX vouwfiets. Ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of met de auto. De fiets is vrij compleet met 18 inch wielen, licht, spatborden, een bel en bagagerek. De Strida vouw je makkelijk op. De vouwfiets is geschikt voor mensen tussen de 1.63 en 1.93 meter die maximaal 100 kilo wegen. Je koopt in verschillende kleuren de Strida SX vanaf € 850,- . Overigens is de Strida met opgeklapte trappers ook...

Lees meer

Tip van een zeer tevreden scouter: de Strida SX vouwfiets. Ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of met de auto. De fiets is vrij compleet met 18 inch wielen, licht, spatborden, een bel en bagagerek. De Strida vouw je makkelijk op. De vouwfiets is geschikt voor mensen tussen de 1.63 en 1.93 meter die maximaal 100 kilo wegen. Je koopt in verschillende kleuren de Strida SX vanaf € 850,- . Overigens is de Strida met opgeklapte trappers ook als loopfiets te gebruiken.

Bestel de vouwfiets bij Stridanederland.nl

Opgevouwen is de fiets 115 (113cm voor 16 inch) bij 51 bij 23 en weegt net geen 10 kilo. De kevlar ketting is vetvrij, handig om te weten als je de fiets oppakt. Omdat de Strida SX lang en smal opvouwt is deze handig op te pakken, op te hangen of rechtop naast je neer te zetten. Als je de opgevouwen fiets neerlegt of onder stoelen of banken wil steken is dat door de lengte lastig.

Meer informatie vind je op de site van Strida Nederland.

Lees minder

 • Vouwfiets Strida
 • Vouwfiets Strida gebruik
 • Vouwfiets Strida gebruik 2
Vouwfiets Strida

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Verkoop optie bij de fietsenwinkel verwijderd”

  Door Elly Waaijer redactie Scouters op 24 mei 2021

  Toegevoegd dat je de Strida on line kunt kopen bij Strida. Neem aan dat je daar ook langs kunt gaan. Of bel ze waar je de Strijd uit kunt proberen. Mocht je ervaring met de Strida hebben, plaats je review op onze site! Daar help je toekomstige scouters mee.

  “Ziet er supergaaf uit”

  Door Edwin van Meerten op 22 mei 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Mijn fietsenmaker/-handelaar vertelde mij dat "Strida folding bikes" niet via handelaren doorverkocht (mogen) worden. Dat is vreemd, want specifiek op >> https://www.scouters.nl/hulpmiddelen/vouwfiets-strida-sx/ las ik over de Strids SX - waar mijn voorkeur naar uitgaat - het volgende: "Meer informatie vind je op de site van Strida Nederland. JE KOOPT DE STRIDA SX BIJ EEN FIETSENWINKEL"

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten