Zorgrobot en rollator ineen

Zorgrobot en rollator ineen – de innovatieve assistent van Vegro

Op het eerste Scouters Testival was ook Lea aanwezig. Lea is een assistent waar je op ieder moment van de dag steun aan kunt hebben. Letterlijk en figuurlijk. Bij het lopen geeft Lea ondersteuning en stabiliteit, Lea kan stimulerend werken om dagelijks oefeningen te doen en kan zelfs als energieke danspartner optreden. De Lea kan voor patiënten met Parkinson helpen door het moment van “bevriezen” heen te komen. Daarnaast kan...

Lees meer

Zorgrobot en rollator ineen – de innovatieve assistent van Vegro

Op het eerste Scouters Testival was ook Lea aanwezig. Lea is een assistent waar je op ieder moment van de dag steun aan kunt hebben. Letterlijk en figuurlijk. Bij het lopen geeft Lea ondersteuning en stabiliteit, Lea kan stimulerend werken om dagelijks oefeningen te doen en kan zelfs als energieke danspartner optreden. De Lea kan voor patiënten met Parkinson helpen door het moment van “bevriezen” heen te komen. Daarnaast kan Lea middels het ingebouwde tablet zorgen voor contact met familie en vrienden.

Lea is voorzien van sta-op handgrepen die helpen bij het gemakkelijk opstaan uit bed of stoel. Tijdens het lopen zorgt Lea ervoor dat de houding gemeten wordt waardoor je minder snel uit balans kunt raken. Het risico om te vallen vermindert, omdat Lea de voorwerpen in de omgeving meet en veilig en op tijd stopt. Wanneer het nodig is, kan de gebruiker de Lea zelfstandig laten rijden.

De Lea kost € 10.990 en is goud- of zilverkleurig leverbaar, een hele prijs, maar nieuwe ontwikkelingen starten vaak hoger dan gemiddeld, we wilden het onze Scouters dus niet onthouden. De Lea kan getest en besteld worden bij Vegro. Scouters ontvangt graag jouw ervaring, dus plaats een review.

Bestel de Lea

Lees minder

 • Zorgrobot en rollator ineen LEA
Zorgrobot en rollator ineen LEA

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Vergroot mobiliteit”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Testival is ook Lea getest door een aantal testers. Opgemerkt moet worden, dat de mensen die echt een Lea optimaal zouden kunnen benutten niet aanwezig waren op het Testival. De testers vonden Lea een goede stabiliteit bieden, dat in combinatie met uitgebreide instelbaarheid een fijne, maar wel heel dure rollator voor in huis gebruik. De Lea oogt groot en gebruikt meer ruimte dan een standaard rollator. De Lea heeft een uitgebreid pakket aan opties, die voor een bepaalde doelgroep heel handig kunnen zijn. Scouters roept iedereen die ervaring heeft met het gebruik van de Lea op deze op Scouters te plaatsen.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *