Ik wil beter eten en drinken

Eten en drinken

Je wil graag zelfstandig eten en drinken, maar wat als je een blessure of handicap hebt, waardoor dat niet of niet zo gemakkelijk gaat? Er zijn allerlei praktische en innovatieve hulpmiddelen waarmee je toch zelf kan eten en drinken. Dat kan een heel eenvoudig stevig handvat zijn aan bestek of beker, maar kan ook een eetrobot zijn die jou ondersteunt bij het eten.

Beter eten opdienen, eten en drinken

Hoe dien je je eten gemakkelijk op? Hoe eet je je eten handig en drink je zonder knoeien? We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen om goed te kunnen eten en drinken. Bekijk ze allemaal!

Hulpmiddelen bij het eten en drinken

Wist je dat er speciaal bestek is met extra grip? Speciale borden, als je niet tegelijkertijd een vork en mes kan vasthouden en eenhandig moet eten. En dat er heel handige bekers en rietjes zijn, die het drinken makkelijker maken als je trilt, jezelf snel verslikt of je nek niet naar achteren kunt buigen om een slok te nemen. Super handig! Bekijk alle praktische oplossingen en innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken.

Keuzehulp: Kies de beste beker voor jou

Welke bekers zijn er, waar let je op als je een geschikte beker zoekt,

We scoutten de beste bekers voor je en zetten de verschillende mogelijkheden op een rij in een onafhankelijke keuzehulp. Alle functionaliteit en prijzen op een rij.Keuzehulp bekers, logo

Keuzehulp: Kies de beste robotarm voor jou

Welke robotarmen zijn er, waar let je op als je een robotarm zoekt,

Samen met mensen van Academy Het Dorp scoutten we robotarmen voor je en zetten de verschillende mogelijkheden op een rij in een onafhankelijke keuzehulp. Alle functionaliteit op een rij, waaronder eten en drinken ondersteund door een robotarm.Keuzehulp robotarm