Huishouden

Huishouden, eten en drinken

Je wil je huishouden graag zelf doen en zelfstandig eten en drinken, maar wat als je een blessure of handicap hebt? Er zijn allerlei praktische en innovatieve hulpmiddelen waarmee je toch kan koken, eten en drinken, afwassen, schoonmaken, wassen en strijken, koken.

Beter afwassen, koken, eten en drinken, schoonmaken, wassen en strijken

Hoe kook je toch een lekkere maaltijd als je één hand kan gebruiken? Waarmee kan je je was netjes strijken en opvouwen, ook als je weinig kracht in je armen hebt? En werkt de robotstofzuiger wel goed of kan je toch beter huishoudelijke hulp inschakelen? Hoe dien je je eten gemakkelijk op? Hoe eet je je eten handig en drinken je zonder knoeien? We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen op om nog beter te koken, eten en drinken, af te wassen, schoon te maken en te wassen en strijken. Bekijk ze allemaal en laat jouw ervaring weten!

Hulpmiddelen bij het huishouden, eten en drinken

Wist je dat er speciaal bestek is met extra grip? En dat er heel handige afwasborstels zijn om met één hand af te wassen? Of dat er ook dweilrobots en handige borden zijn die knoeien voorkomen? En wat dacht je van slimme bekers met extra grip? Super handig! Bekijk alle praktische oplossingen en innovatieve hulpmiddelen voor in jouw huishouden.