Ik wil beter boodschappen doen

Boodschappen doen

Hulpmiddelen bij het huishouden
Je wil je boodschappen graag zelf doen of regelen, maar wat als je een blessure of handicap hebt? Er zijn allerlei praktische oplossingen om je boodschappen toch thuis te krijgen. En innovatieve hulpmiddelen waarmee je toegankelijk kan winkelen, je boodschappen kan dragen en betalen.

Beter boodschappen doen, dragen en betalen

Er zijn verschillende oplossingen waardoor je toch je boodschappen zelf kan doen en thuis kan krijgen. Met welke oplossingen maak je het winkelen gemakkelijk voor jezelf? Hoe neem je je boodschappen daarna zo handig mogelijk mee naar huis? En betaal je gemakkelijk, ook als je een blessure of handicap hebt? We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen op om nog beter je boodschappen te doen. Bekijk ze allemaal!

Hulpmiddelen bij het boodschappen doen

Wist je dat er allemaal hippe boodschappentrolleys zijn die je ook aan je fiets kan vastmaken? En dat je een drempelhulp ook mee kan nemen om goed een winkel in en uit te kunnen? Super handig! Bekijk alle praktische oplossingen en innovatieve hulpmiddelen voor bij het boodschappen doen.

Keuzehulp boodschappentrolleyKeuzehulp: Kies de beste boodschappentrolley voor jou

Wat voor boodschappentrolleys zijn er en waar let je op? We scoutten de beste boodschappentrolleys voor je en zetten de verschillende mogelijkheden op een rij in een onafhankelijke keuzehulp.

Kies de beste boodschappentrolley voor jou