Scouters kinderen header

Beste oplossingen en hippe hulpmiddelen voor kinderen

Een outdoor rolstoel om ook door het gras te kunnen banjeren. Een aangepaste schommel zodat mijn kind meedoet met andere kinderen. Of een handige oplossing om schoenen makkelijk aan en uit te doen. Vind op Scouters de beste oplossingen en handige, hippe hulpmiddelen voor kinderen en jongeren. Mis je een tip? We horen het graag, zodat we de informatie aan kunnen vullen met jouw ervaringen!

Oplossingen en hulpmiddelen voor kinderen en jongeren

Wat zijn de beste oplossingen om jezelf aan- en uit te kleden? Wat zijn leuke rolstoelen voor kinderen? En welke hulpmiddelen zijn handig op school en bij het leren? We zochten het voor je uit. Bekijk de oplossingen en hulpmiddelen per onderwerp:

Uitgelichte tip van Koen & Francis: laarzen van Maranca

Koen en Francis delen hun tip met jou: de kinderlaarzen van het merk Maranca, speciaal gemaakt voor kinderen die een rolstoel gebruiken. Warm in de winter, koel in de zomer en ze voorkomen drukplekken! Bekijk in de video hoe ze deze laarzen vonden en waarom ze deze tip aan ouders en kinderen geven!

Ook een tip of wil je producten testen?

Jouw tips en bijdragen zijn meer dan welkom. Scouters is altijd op zoek naar suggesties om de informatie aan te vullen en te verbeteren. Schrijf je graag of zou je zelfs willen bloggen? Ben je enthousiast over een product, stuur het ons dan voegen we het toe! Of wil jij samen met jouw kind graag hulpmiddelen testen? Dat kan ook, heel graag zelfs! Neem hiervoor contact op met de redactie en we gaan samen aan de slag.

Mail de redactie