Ja, hiermee kan ik zelfstandig blijven bewegen!

12 november 2016 - Door: Redactie Scouters

Wat kan ik doen om toch zelfstandig te blijven? Tamara ging op zoek naar een hulpmiddel. Ze ging daarom elektrische steps testen, maar dat was het niet. Ze wilde juist zo graag blijven bewegen. En toen stuitte ze op een ander hulpmiddel… Ze vertelt erover in deze vlog!

Tamara Schiedon

 

Door Tamara Schiedon

Meer vlogs van Tamara bekijken?

Tamara vlogt regelmatig voor de website van VKS, over leven met een stofwisselingsziekte. Deze vlog is er eentje uit een langere reeks, bekijk al haar vlogs.

Reacties (2)

  • Door Gerold Meenhuis op 21 november 2016

    Leuke vlog maar een kleine tip voor als je je filmpje hebt geupload op Youtube: Klik op "optimalisaties" (icoontje van een soort toverstafje) onder het filmpje en klik vervolgens op automatisch bewerken én op stabiliseren, daarna opslaan. Dit zorgt ervoor dat je filmpje wat rustiger overkomt en qua kleuren ook mooier is. Succes en keep up the nice vlogs!

  • Door Dynie Schuurman op 18 november 2016

    Heel tof Tamara, super dat je een hippe loopfiets voor jezelf hebt gevonden en dat je lekker in beweging kunt blijven! Ik red het niet met 2 wielen, heb meer stabiliteit nodig en gebruik de Alinker, http://thealinker.nl/. Ik herken je blijdschap van mogelijkheden vinden, kunnen blijven bewegen, meedoen en gaan op de tijden dat jij dat wilt. Als we elkaar tegenkomen ga ik zéker zwaaien naar je :-)

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site