45 km auto cool? Zeker, bekijk deze 5 flitsende modellen!

13 juni 2017 - Door: Redactie Scouters

Bij een 45 km auto denk je misschien al snel aan een klein, suf wagentje en niet aan een coole auto. Maar wist je dat er wel degelijk hippe 45 km auto’s zijn? Er zijn zelfs 45 km auto’s die op het eerste oog niet te onderscheiden zijn van een gewone auto. We zetten de 5 mooiste en flitsende voor je op een rij.

Keuzehulp 45 km autoAlle opties in keuzehulp 45 km auto!

Wil jij meteen weten wat er allemaal verkrijgbaar is rondom 45 km auto’s en gehandicaptenvoertuigen? Ga dan direct naar de onafhankelijke keuzehulp van Scouters en bekijk alle beste mogelijkheden voor je, inclusief verkooppunten.

Bekijk keuzehulp

Chatenet Ch261. 45 km auto of Minicooper? Chatenet Ch26

Zie je dat nou goed? Dit is toch een Minicooper? Ja, sprekend, maar het is de sportieve 45 km auto Chatenet Ch26. Van de Chatenet Ch26 zijn meerdere modellen verkrijgbaar, onder andere ook met open dak (cabriolet).

Nieuwprijs vanaf: € 14.750,-

Meer info

45 km auto Ligier JS50l2. Opvallende verschijning: Ligier js50l

De Ligier js50l is van Franse ‘huize’. Deze ruime en moderne auto is bijna 3 meter diep en ruim 1,3 meter hoog. Ook deze 45 km auto is in verschillende kleuren verkrijgbaar, altijd de stijl die bij jou past.

Nieuwprijs vanaf: € 15.491,-

Meer info

45 km auto Minauto GT rood voorkant3. Praktisch en stijlvol: Minauto Gt

De Minauto GT is een compacte auto, maar mét veel kofferbakruimte. Achterin kan je maar liefst 700 liter kwijt. Handig dus als je op pad gaat, bijvoorbeeld naar het strand. En nieuw behoort deze Minauto GT onder de 45 km auto’s tot de lagere prijsklasse.

Nieuwprijs vanaf: € 9.800,-

Meer info

45 km auto JDM Roxsy4. Stoer voor de dag met JDM Roxsy Elite

Zo, deze 45 km auto is pas stoer: de JDM Roxsy Elite. En in deze kofferbak kan je zelf 1.000 liter aan spullen kwijt. Je kunt de JDM Roxcy Elite kopen in verschillende kleuren, dus kiezen wat het beste bij jou past.

Nieuwprijs vanaf: € 14.000

Meer info

Aixam Coupé Evo5. Haren in de wind met Aixam Coupé Evo

Kom maar op met die zomer! Want deze Aixam Coupé Evo is niet alleen een 45 km auto waarin je sportief voor de dag komt, maar heeft ook een open dak! Je kunt deze bijna-echte-auto in 6 verschillende kleuren kopen.

Nieuwprijs vanaf: € 13.598,-

Meer info

Verder lezen over 45 km auto

Zoek je meer informatie over de 45 km auto? Bekijk de andere artikelen op Scouters over de 45 km auto en hulpmiddelen bij het autorijden.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site