Alweer twee nieuwe teamleden bij Scouters

Alweer twee nieuwe teamleden bij Scouters

Alweer twee nieuwe teamleden bij Scouters

We zijn heel blij! Ons Scoutersteam is alweer groter geworden, we hebben echt de wind in onze zeilen, dus jullie gaan nog meer van ons horen en zien. We hebben nu een serieus social media team, dat via de socials jullie regelmatig gaat informeren over tips en goede hulpmiddelen om lekker te doen wat je graag wil doen. Ons team bestaat nu uit 24 heel bijzondere mensen, wordt jij de 25e? Meld je dan aan via de redactie van Scouters

Onze twee nieuwkomers stellen zich graag even voor

 

Hoi mijn naam is Glenn

Ben 24 jaar oud en nieuw in het social media-team van Scouters.

Scouters een warme club met hechte community

Scouters zag ik voorbijkomen met een oproep op LinkedIn. De post zag er op het gebied van design erg aantrekkelijk uit. Voordat ik het wist zat ik al een aantal pagina’s door te nemen op de Scouters website.

Wat opviel is dat het een warme club is met een hechte community. Wat ik ook zag was dat Scouters in het teken staat van elkaar helpen en informeren. Dingen samendoen. Dat straalde er heel erg van af.

Toen ik dat zag, besloot ik in te gaan op het LinkedIn bericht want het zou zonde zijn om dit avontuur aan mij voorbij te laten gaan. 

Voor Scouters ga ik met Ardy aan de slag met content maken op Instagram en Tiktok. De eerste video staat op Instagram. Ik kan niet wachten om nog meer leuke content te maken voor Scouters.

Media Motions en meer

Buiten Scouters om werk ik gemiddeld 50 uur in de week aan 2 banen. 1 is mijn eigen onderneming: Media Motions. Hiermee bedenk, maak en bewerk ik video’s, foto’s en campagnes voor beurzen, events en bedrijven in de zorg.

Met baan 2 zit ik 32 uur in de week bij TTR in een leuk en divers marketing team.

Naast al het werk ga ik op korte termijn voor het eerst op mezelf wonen in een aangepaste Fokus Woning.

Zodra er tijd over is ga ik graag naar Festivals door het hele land, of heb ik een gezellige avond met vrienden thuis/ in een poolcentrum.

Groetjes, Glenn

Wegens ziekte van onze tweede nieuwkomer volgt haar bericht volgende keer.