Boodschappentrolleys hip? Zeker! 5 trolleys gescout

21 juni 2016 - Door: Redactie Scouters

Wist je dat: er zijn heel veel hippe, stijlvolle en zelfs gepersonaliseerde boodschappentrolleys waarmee je graag gezien wordt. Ja, de tijd dat een boodschappentrolley alleen in een geitenwollensokken design en suffe kleur wordt gemaakt, is echt voorbij.

Boodschappentrolley van James1. Alle ogen op jou gericht met de trolley James

De boodschappentrolley moet echt hipper kunnen, vond de Oostenrijkse ontwerpster Meret Barz. Ze besloot ze zelf te gaan maken. Het resultaat is op z’n minst opvallend te noemen: kleurrijk, spetterend, maf en super hip zijn de boodschappentrolleys van haar merk James. Ze worden inmiddels in 15 landen wereldwijd verkocht. En handig is dat je alle onderdelen ook los kan bestellen, zoals de tassen, waardoor je van design kan wisselen.

Prijs: € 60,-

Meer informatie

Boodschappentrolley voor trap Derriere la Porte2. In Franse stijl de trap op met Derriere la Porte

Deze boodschappentrolley is niet alleen stijlvol, maar ook heel handig: je kan ermee de trap op! De innovatieve wielen maken het je makkelijker om de trolley boven te krijgen, wel zo prettig als je in een etagewoning woont.  De modellen van Derriere la Porte hebben verder gemeen dat ze allemaal in een Franse stijl zijn ontworpen. Verfijnd en met verrassende details.

Prijs: € 50,-

Meer informatie

Boodschappentrolley riet Andersen3. Old school met de rieten trolley van Andersen

Zo old school als deze boodschappentrolley zijn er maar weinig. Deze NATURA XXL van het bekende boodschappentrolleymerk Andersen is verkrijgbaar in licht en donker riet. De stevige trolley bestaat van binnen overigens uit stof en de rekstang is van hout gemaakt. Stevig en stijlvol.

Prijs: € 170,-

Meer informatie

Keuzehulp boodschappentrolleyKeuzehulp: Kies de beste boodschappentrolley voor jou

Wat voor boodschappentrolleys zijn er nog meer en waar let je op? We scoutten de beste boodschappentrolleys voor je en zetten de verschillende mogelijkheden op een rij in een onafhankelijke keuzehulp.

Kies de beste boodschappentrolley voor jou

Boodschappentrolley Rolser vakjes4. Fantasierijk op pad met boodschappentrolley Rolser

Rolser maakt degelijke boodschappentrolleys met tassen in allerlei kleuren en met verschillende patronen. Deze op de foto bijvoorbeeld zou je fantasierijk kunnen noemen: zet deze trolley in je badkamer en hij valt weg tegen de vloer. Handig: de tas kan je van het rijtuigje afhalen en is opvouwbaar.

Prijs: € 70,-

Meer informatie

Boodschappentrolley Reisenthel Carrycruiser5. Koel onderweg met Reisenthel Carrycruiser

Wie denkt: is dit geen koelbox op wielen? Die heeft het goed! Deze boodschappentrolley ziet er strak uit én heeft een koelfunctie. Handig bij boodschappen doet die koel of bevroren moeten blijven. De Reisenthel Carrycruiser is verkrijgbaar in het rood en zwart.

Prijs: € 150,-

Meer informatie

Reacties (2)

  • Door marty jager op 01 juli 2016

    Leuk hoor zo'n boodschappentrolly. Ik heb er niets aan met een rollator.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site