Cadeautips die je in beweging brengen

16 december 2015 - Door: Redactie Scouters

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die graag beter wil bewegen? Scouters speurde 4 cadeautips op waarmee je iemand een actieve start van het nieuwe jaar geeft. Zo vind jij een verrassend én praktisch geschenk voor opa, oma of andere familieleden of vrienden. Allemaal mooi om te zien, handig om te gebruiken én leuk om te geven.

Telefoonhouder Finn 1Mobiele telefoon op de fiets: telefoonhouder Finn

Met de telefoonhouder Finn kan je iedere telefoon op je fietsstuur bevestigen. Dan fiets je met 2 handen aan het stuur en kan je toch je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld met de routeplanner app zoals Google Maps. Of misschien de app Companion zodat iemand virtueel met je meereist om je veilig naar huis te volgen. De Finn moet je wel steeds samen met je telefoon van je fiets halen, en er weer op zetten, daarvoor moet je je handen wel goed kunnen gebruiken. De Finn is een simpele telefoonhouder en kan je direct bestellen bij GetFinn  voor 15 euro. Voor ongeveer 40 euro heb je een universele telefoonhouder die op je fiets kan blijven zitten en je telefoon ook nog tegen de regen beschermt, zoals de BSM 11 Guardian telefoonhouder van BBB. Beide telefoonhouders zijn ook verkrijgbaar bij de fietsenwinkel.

Wandelstok SabiStijlvol wandelen met de Sabi wandelstok

Een mooie kerstwandeling maken, ook als je net even wat meer steun nodig hebt? Of gewoon omdat je het lekker vindt lopen. De Sabi wandelstok is er één waarmee je graag gezien wordt. Klassiek en toch modern, zo kan je deze wandelstok wel beschrijven. En de wandelstok ligt heerlijk in de hand. De Sabi is verkrijgbaar in volledig gekleurd rubber (sport) of in combinatie met hout (classic). De wandelstok is in verschillende maten verkrijgbaar (small, medium, large) maar kan ook op maat gemaakt worden. De Sabi kan je kopen via veel Nederlandse webshops, zoals de Wandelstok-expert maar is ook verkrijgbaar in verschillende huishoud- en thuiszorgwinkels. De prijs varieert tussen de 35 en 130 euro.

Boodschappentrolley 4 wielen PlaymarketBoodschappen doen met de We Go boodschappentrolley van Playmarket

Deze trolley is ideaal om zelfs zware boodschappen makkelijk mee thuis te krijgen. Maar met de 4 wielen is de We Go trolley van Playmarket ook meteen een loophulpmiddel. Eén van de Scouters krijgt dagelijks complimenten over haar mooie boodschappenwagen. De boodschappenwagen is verkrijgbaar in veel verschillende ook vrolijke kleuren (rood, oranje, lila, blauw). De trolley heeft een adviesprijs van 159 euro en is verkrijgbaar bij verschillende huishoudwinkels zoals Bol.com, tassenzaken en thuiszorgwinkels. Een goed en leuk cadeau voor iemand die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken maar nog niet aan de rollator wil.

LED fietsverlichting Bike lightning 2Vrolijke verlichting voor je fiets of rolstoel: Bike Lightning

In deze donkere dagen is het heel leuk om je fiets of rolstoel met extra verlichting te versieren. Dan val je ook nog eens extra op in het donker. Bike Lightning heeft LED-verlichting voor een fietsframe of 2 wielen, De LED-verlichting werkt op batterijen en je maakt deze makkelijk vast met de bijgeleverde tie-wrap aan je spaken of frame. Bike Lightning koop je bij de speelgoedwinkel en kost 18 tot 20 euro. Een alternatief is de Nite Ize SpokeLit, deze is rond de 10 euro per stuk dus per wiel en verkrijgbaar bij outdoorzaken zoals Trekinn.

Heb jij ook een cadeautip?

Heb jij nog een goede cadeausuggestie? Die horen we graag!

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site