De tweede nieuwe vrijwilliger Social Media team Scouters

De tweede nieuwe vrijwilliger Social Media team Scouters

Nieuwe vrijwilliger Social Media team Scouters

Hallo, ik ben Ariadne van Scouters! 

Al even geleden had ik met een lid van Scouters contact. Na de post op Linkedin, waarin nieuwe vrijwilligers werden gevraagd voor het Social Media team van Scouters heb ik direct gereageerd.

Waarom?  

Scouters geeft onafhankelijk advies over het gebruik van hulpmiddelen. Dat wordt gedaan door en voor mensen die beter willen bewegen. Daar wil ik heel graag mijn jarenlange ervaring als Ergotherapeut en adviseur/indicatiesteller voor inzetten. Voor iedereen die daar belang bij heeft. En gewoon omdat het fun is 😊! 

Grote diversiteit team Scouters

Inmiddels heb ik met een aantal van het Scouters team kennis gemaakt. Het leuke is dat we allemaal een andere invalshoek (vakgebied of ervaringen) hebben. (Ex)professionals, maar ook heel veel eindgebruikers en mantelzorgers. Ik maak deel uit van het team Social Media en zal daarnaast projectmatig met verschillende onderwerpen aan de slag gaan. Uiteraard helpt mijn uitgebreid netwerk mee.

Doel Social Media team Scouters

Ons eerste doel is Scouters beter op de kaart te zetten en zowel content te delen met gebruikers als zorgverleners en professionals. Ik ben samen met Ardy verantwoordelijk voor Scouters Linkedin en samen met Elly brainstormen we over verdere diepgang van de website. 

Wat doe ik verder?

Als ik niet met Scouters in de weer ben, dan ben ik aan de wandel met mijn hond Lula of sta ik op het hockeyveld. Helaas heb ik geen baan op het moment. Suggesties zijn natuurlijk welkom! 😉 Dus zeeën van tijd om naast het solliciteren, het beheer van mijn vacaturepagina voor ergotherapeuten ErgoTalent en vrijetijdsbesteding, met Scouters aan de slag te gaan. 

Misschien tref ik je binnenkort op de VeineDAGEN, 11-13 april Jaarbeurs Utrecht?