De week van de digitale toegankelijkheid 5 tot en met 9 oktober 2020

29 september 2020 - Door: Ardy

De week van de toegankelijkheid wordt elk jaar georganiseerd door IederIn, dit jaar is het thema digitale toegankelijkheid.

Week van de toegankelijkheidHeel toepasselijk, want door Corona is dit jaar alles anders en werkt bijna iedereen online. En omdat Scouters vindt dat online meedoen net zo belangrijk is als meedoen in de fysieke samenleving, besteden wij ook aandacht aan hoe mensen zich beter online kunnen bewegen. Welke hulpmiddelen zijn daarvoor beschikbaar? Hoe doen mensen online mee? Maar ook: hoe zorg je voor een toegankelijke website? Ook voor mensen, die niet goed kunnen zien, of horen. En daarin kan Scouters haar website ook nog fors verbeteren. Heb jij suggesties, laat het ons weten via linkje naar redactie@scouters.nl

Een van onze redactieleden en blogger doet onderzoek naar verschillende muizen, daarover lees je meer in de blog van deze maand. En Scouters stuurt in de week van de toegankelijkheid een extra nieuwsbrief over digitale toegankelijkheid. Wanneer je aangemeld bent voor de nieuwsbrief ontvang je deze nieuwsbrief automatisch. Of meld je aan via onze site.

Meer weten over de activiteiten tijdens de Week van de Toegankelijkheid 5-9 oktober 2020 vind je hier.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site