”Feel free for less”. Henry Honing gestart met Easy Wheelchair Trike Service

28 januari 2020 - Door: Ardy

Henry Honing uit Oudewater is sinds juni 2012 rolstoel gebonden door een dwarslaesie ten gevolge van een bedrijfsongeval.
Januari 2016 maakte hij bij You’re Unlimited een proefrit met de Sherpa aankoppeltrike. “Ik was meteen verkocht, wat was dat lekker om jezelf zonder inspanning te verplaatsen en zonder geduwd te worden.”

De eenvoudige uitvoering, gemak en gunstige prijs overtuigden Henry om de Sherpa Trike aan te schaffen. Normaal gebruikt hij een handbewogen aankoppel handbike voor de ritjes naar het centrum en zijn werk, zo blijft hij dagelijks in beweging. De Sherpa Trike gebruikt hij voor dagjes uit en gaat standaard mee op vakantie. De Sherpa Trike past op vrijwel elke vastframe handbewogen rolstoel. Zelfs op een vliegvakantie gaat de Trike mee in een passende koffer.

Na het overlijden van Stephanie Hollanders, de oprichter van You’re Unlimited heeft Henry in 2019 de verkoop van de Sherpa overgenomen en zet ook haar gedachtegoed voort: Feel free for less’. Henry opende EWTS (Easy Wheelchair Trike Service) om de verkoop en service van de Sherpa Trike voort te zetten. “Ik heb zelf veel plezier van de Sherpa Trike en hoop dat ik anderen daar ook blij mee kan maken.”

Henry importeert de Sherpa Trikes rechtstreeks van de fabrikant en biedt reparaties en onderhoud aan. Gezien de eenvoud van de Sherpa Trike kan service en onderhoud ook door de plaatselijke fietsenmaker gedaan worden. Dus ook hiervoor geldt ‘Feel free for less’. Voel je vrij voor weinig. Voor meer informatie en reviews ga je naar Scouters, Stephanie testte koppeltrike Sherpa: “Met genoeg vaart kan je er wel een helling van 20% mee op”en Elektrische handtrike Sherpa

Reacties (3)

  • Door Elly Waaijer (Scouters) op 31 januari 2020

    De Sherpa Trike koop je vanaf € 1.650, als je op de link tikt in het artikel hierboven: Elektrische handbike Sherpa, kom je op een uitgebreidere beschrijving met prijs en kun je ook door linken naar de site van Henry met zijn contact gegevens.

  • Door Rian op 31 januari 2020

    Graag sluit ik mij aan bij de vraag van Margret IJdema . Liefst documentatie en prijzen waar ik z.s.m. mee aan de slag moet omdat ik al 4 jaar niet zelfstandig buiten de deur kan .

  • Door Margret IJdema op 31 januari 2020

    Beste Henry Wat zijn de kosten va de voor zet scooter!? Ik heb zeker intresse. Ik zou met deze voorzet scooter parcours kunnen verkennen op wedstrijden! Vriendelijke groetjes margret IJdema

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site