Fijne feestdagen en een mooi en beweeglijk 2019

21 december 2018 - Door: Elly Waaijer (Scouters)

Wij hebben de eerste zes weken erop zitten. Na de aankondiging van de doorstart van Scouters in de vorige Nieuwsbrief kregen we heel veel mail van jullie, veel enthousiasme over de voortzetting, leuk! Dat geeft ons energie om te bewegen. Het is hier en daar nog even zoeken hoe dingen werken, daarom soms een beetje vertraging in onze reactie, maar we hebben het inmiddels aardig onder de knie. Dus op naar nieuwe kansen voor Scouters. En die zitten natuurlijk voornamelijk in innovatieve oplossingen die we kunnen plaatsen op Scouters. Graag nodigen we jullie uit om ons verwijzingen, beschrijvingen en een foto van nieuw gescoute hulpmiddelen te sturen. En blijf ook beoordelingen plaatsen, graag aangevuld met jouw persoonlijke ervaring met een hulpmiddel. Ook hebben we plannen voor nieuwe keuzehulpen met heel veel filmpjes van het Scouters testteam. Wil je ook toetreden tot het testteam, laat het ons weten via deze link.

Ook zijn we net gestart met de eerste stappen om voorjaar 2019 een Testival te organiseren samen met het Scouters testteam, resulterend in veel nieuwe beoordelingen en testfilmpjes. Dus wil jij graag bepaalde hulpmiddelen getest hebben, we horen het graag. Want Scouters is er zoals jullie gewend zijn voor en vooral samen met alle gebruikers. Schroom ook niet om een kritische noot te laten horen als je zaken graag veranderd wilt zien, vernieuwen zit ons in het bloed en houdt ons in beweging.

En tot slot een verzoek voor onze sponsoren en vooral ook toekomstige sponsoren. Om Scouters in de lucht te houden en vooral ook om nieuwe activiteiten te kunnen ondernemen hebben we jullie hard nodig. Natuurlijk voor al die nieuwe innovatieve hulpmiddelen, we denken graag mee in de ontwikkeling daarvan. Maar ook voor een financiële ondersteuning, samen houden we Scouters in beweging.

Elly Waaijer, Nico Knibbe en Hanneke Knibbe

Reacties (1)

  • Door Tiny Brunott op 25 december 2018

    Ik ben erg blij dat jullie er weer zijn! Ik heb aan eerste scouters tav informatie heel veel gehad

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site