Fijne feestdagen voor alle scouters in Nederland en België

17 december 2019 - Door: Ardy

Het is alweer een jaar geleden dat we onze eerste Scouters Nieuwsbrief schreven. We kijken met trots terug op een enerverend jaar. In september 2018 hoorden we dat er een groot risico was dat Scouters definitief niet zou worden voortgezet en november 2019 hadden we ons eerste overleg met bijna het voltallige vrijwilligers team.

Dat was heel bijzonder, want veel van de leden van het team werkten al meer dan een half jaar via de mail en telefoon hecht samen. Die ene keer live aan de tafel belooft nog meer actie voor volgend jaar. Wij hebben er zin in en leggen de lat hoog, doe je mee? Scout jij een hulpmiddel dat nog niet op Scouters staat, stuur een mail naar redactie@scouters.nl met een korte beschrijving over het hulpmiddel en waarom jij denkt dat het mensen met een beperking beter kan laten bewegen.

Voor 2020 hebben we een aantal Testivals® gepland staan, en zullen we ook meer hulpmiddelen individueel gaan testen. Wil jij ook een uitnodiging ontvangen voor een van de Testivals of wil je liever thuis testen? Als je je nog niet aangemeld hebt voor het Scouters testteam, laat het ons dan weten via de mail: redactie@scouters.nl.

Reacties (1)

  • Door Gerard Janssen op 24 december 2019

    Fijn dat jullie doorgaan! Ik ben met name geïnteresseerd in electrische aandrijvingen voor handbewogen rolstoelen (el. handbike, smartdrive e.d.) en financieringsmogelijkheden. Fijne feeztdagen!

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site