Genieten van de zomer met deze 6 hulpmiddelen

06 juli 2017 - Door: Redactie Scouters

Wat heerlijk, het voelt al als zomer! Met deze hoge temperaturen is het zalig om een wandeling te maken, naar het strand of zwembad te gaan of voor wat afkoeling een ijsje te eten. We scoutten 6 zomerhulpmiddelen die dit voor jou kunnen vergemakkelijken.

strandligbed TjillzLekker loungen op deze standligstoel

Een volledige strandligstoel meenemen is vaak een behoorlijke onderneming, door het gewicht en de grootte. Daar heeft het Apeldoornse bedrijf Tjillz iets op bedacht: het strandligbed de Beach-Lounger. De stoel weegt 9 kilo, te verkleinen tot een lengte van ongeveer 1 meter en kan je makkelijk dragen in een meegeleverde tas. Handig!

 

 

Meer info

Loopfiets Van Raam CityEen eindje wandelen met de loopfiets volwassenen City Van Raam

Deze kleine loopfiets Loophulp City van Van Raam met 2 wielen is een handig loophulpmiddel als je erop uit wil maar niet zo lang kan lopen. De loopfiets is getest door Scouters. De fiets weegt maar 9 kilo. Je kan de loopfiets ingeklapt makkelijk meenemen in de auto of het ov.

 

Meer info

Drijvende band Sit ’n Lounge van IntexDobberen op het water in deze zwembadstoel

Hmmm. Hoe fijn is het als je vanuit een wiegende stoel van de zon kan genieten? Met deze opblaasbare stoel van Intex kan dat! De stoel zit lekker, geeft uw rug steun en is voor zowel jong als oud comfortabel. Daarbij zit er in de band een bekerhouder, waardoor je jouw drankje mee kan nemen op het water.

 

Meer info

Strandrollator Easy RollerMakkelijk over het zand lopen met deze strandrollator

Gaat een tripje naar het strand niet omdat het lopen te intensief is? Dit is geen probleem meer met een strandrollator, bijvoorbeeld de Easy Roller. Dankzij de extra grote wielen, gaat lopen ook in het zand goed. Zo kan je toch pootje baden of even lekker uitwaaien, ook als je extra steun nodig hebt. Je kan de strandrollator huren op verschillende locaties in Nederland.

 

Meer info

Ijsjeshouder vitilityEen ijsje eten zonder te morsen

Plakkende vingers zijn verleden tijd met deze ijsjeshouders van het merk Vitility. De ice cream holders lijken vooral gemaakt voor kinderen, maar waarom zouden ze ook niet heel behulpzaam kunnen zijn voor volwassenen? Met deze ijsjeshouder mors je nooit meer!

 

 

Meer info

Strandrolstoel Wombat productRollen over het strand met de standrolstoel Wombat

Iedereen kan het strand op met deze strandrolstoel! Dankzij de extra grote wielen, is het mogelijk om geduwd te worden in het zand. Zo kan je met lekker weer heerlijk genieten op het strand. Je kan de strandrolstoel huren op verschillende locaties in Nederland.

 

Meer info

Hippe zomerkleding bij blessure of handicapHippe zomerkleding, ook bij een blessure of handicap

Heb jij je garderobe al aangevuld met leuke zomeritems? Want ook als je een blessure of handicap hebt, zijn er allerlei hippe opties voor de zomer! We zetten de aangepaste (rolstoel)kleding en handige hulpmiddelen bij het aan- en uitkleden voor je op een rij.

Lees verder

Reacties (2)

  • Door J.D. van Oosten op 07 juli 2017

    Er zijn 'bureaustoelen' met de aandrijving van een elektrische rolstoel (staafje dat je naar voren/achter/links/rechts kan bewegen. Die kunnen om hun as draaien. Ze hebben ook extra wieltjes i.v.m. de stabiliteit.

  • Door marcel roomans op 07 juli 2017

    Wie weet dit? Welke rolstoel heeft de kleinste draaicirkel. Ik moet dit weten ivm kleine oude woning waarbij deuren dicht bij elkaar staan.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site