Gezocht: tips om nóg zelfredzamer te worden bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) En win jouw tip op canvas!

13 maart 2021 - Door: Ardy

Door Corona krijgen veel mensen thuis minder makkelijk en minder vaak bezoek van de thuiszorg. Hoe kunnen we jou helpen de dagelijkse zorg nóg zelfstandiger te doen? Of kan jouw mantelzorger het misschien op een veilige en prettige manier doen? Wat is daarvoor nodig?

ZonMW

 

Scouters, Laurens, LOCOmotion en het Van KIeef Instituut zijn met financiering van ZonMw een project gestart om praktische tips te verzamelen en te verspreiden onder mensen die dagelijkse zorg nodig hebben bij het wassen, douchen, aan- en uitkleden en toiletgang. Maar uiteraard ook onder de thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers, transferverpleegkundigen en ergotherapeuten.

 

Logo Van Kleef Instituut

Logo Laurens

Stuur ons jouw tips!

Heb jij tips om het aan- en uitkleden, wassen, douchen, toiletgang (incontinentiezorg) zelfstandiger te kunnen doen? Denk niet dat jouw handigheidjes bij iedereen wel bekend zijn.

Dat is vaak niet zo! Dus kom maar op met je suggesties, ideeën, hulpmiddelen en tips. Foto’s en filmpjes om te laten zien wat jij bedoelt, zijn uiteraard ook welkom. Ze zijn te waardevol om geheim te houden. Uiteraard komen alle bruikbare tips op Scouters en worden ze gedeeld binnen de genoemde organisaties.

Mail je tips naar redactie@scouters.nl De beste inzendingen worden beloond met de eigen tip als cartoon op canvas.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site