Handig, zelfstandig! 7 Innovatieve hulpmiddelen die je nog niet kent

25 januari 2016 - Door: Redactie Scouters

Je wil natuurlijk het liefst zoveel mogelijk alles zelf doen. Wat doe je als dat minder goed lukt? Er zijn steeds meer hulpmiddelen die je kunnen helpen in en om huis, bij het huishouden en om eropuit te gaan. We scoutten 7 innovatieve hulpmiddelen die je misschien nog niet kent. De meeste daarvan zijn heel betaalbaar.

Steunkousenhulp Steve+1. Zelf steunkousen aandoen met handige aantrekhulp

Wil je ook niet meer wachten tot de thuiszorg er is om je steunkousen aan en uit te trekken? Een aantrekhulp voor je steunkousen kan uitkomst bieden. Een populaire en veel getipte aantrekhulp is Steve. Dit innovatieve hulpmiddel is ontwikkeld door de jonge Steven, die steunkousen moest dragen na een auto-ongeluk. De aantrekhulp zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om je kousen aan en uit te trekken en kost veel minder kracht. De hulp is tweedehands en nieuw verkrijgbaar. Nieuw is de aantrekhulp te koop vanaf ongeveer €80.

AllesZelf

Bekijk alle 7 tips in onze gastblog op AllesZelf.nl

Ben je benieuwd naar de andere 6 innovatieve hulpmiddelen? Je ziet ze allemaal in onze gastblog op AllesZelf.nl, een platform dat ouderen helpt om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen.

Lees verder

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site