Keuzehulp rolstoelaandrijvingen volledig vernieuwd

29 september 2020 - Door: Ardy

Vorige maand lanceerden we op de Scouters website de volledige vernieuwde Keuzehulp over rolstoelaandrijvingen.

Voorbeeld van aangepaste rolstoelaandrijving, zie Keuzehulp rolstoelaandrijvingenJacqueline Leenders, eerstelijns ergotherapeut en hoofdredacteur van het Ergotherapie Magazine heeft deze Keuzehulp helemaal vernieuwd. Dat was een behoorlijke klus, want wat is de keus inmiddels groot. En Jacqueline zet gelijk door, want ze is nu bezig met het vernieuwen van de Keuzehulp over Handbikes. Wil je hiervoor input leveren, laat het de redactie van Scouters weten via redactie@scouters.nl

Op de Scouters site vind je nu een uitgebreide tabel met de eigenschappen van alle verschillende rolstoelondersteuningen, onderverdeeld in duwondersteuning en ondersteuning voor de rolstoelgebruiker zelf. Je vindt de Keuzehulp rolstoelaandrijving hier.

En in het Ergotherapie Magazine verscheen vorige maand ook al het artikel over deze Keuzehulp rolstoelaandrijvingen, je leest het volledige artikel via de Scouters website.

Reacties (1)

  • Door Jolanda Kampert op 01 oktober 2020

    Goed te lezen over handbikes. Inmiddels heb ik een handbike van Mobillity Products het Tetra systeem. Dit systeem is voor mensen die niet met handremmen kunnen werken. Het enige wat ik mis op een handbike is bv richting aanwijzers want ook niet iedereen kan zijn of haar hand uitsteken denk ik.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site