Kinderhulpmiddelen: deel je vraag of ervaring en help anderen kiezen

26 januari 2017 - Door: Redactie Scouters

Een outdoor rolstoel om ook door het gras te banjeren. Een aangepaste schommel zodat mijn kind mee kan spelen met andere kinderen. Of een handige oplossing om schoenen makkelijk aan en uit te doen. Welke oplossing of welk hulpmiddel zoek jij voor jouw kind, of wat is jouw tip of ervaring?

Scouters voor kinderenDeel ook jouw ervaring!

Scouters.nl krijgt nu ook een speciale kidsomgeving en is daarom op zoek naar jouw vraag en ervaring. Deel die ook en help zo ook anderen bij het vinden en kiezen van de beste oplossing of het juiste hulpmiddel. Mail de redactie of laat je reactie achter op dit nieuwsbericht.

Verder meedenken en testen? Dat kan ook!

Wil jij niet alleen je tip delen, maar ook testen en meedenken met Scouters voor kinderen? Gaaf! Meld je aan voor het online panel via redactie@scouters.nl.

Aanmelden

Reacties (3)

  • Door Renée op 30 januari 2017

    @ Karen: https://www.scouters.nl/hulpmiddelen/looprek-walk-star/ Op een looprek bestaan er heel veel variaties, ook voor kinderen, dit lijkt mij een oplossing voor je dochter Heeft ze toch meer ondersteuning nodig, is dit misschien een idee: https://www.scouters.nl/hulpmiddelen/rollator-meywalk-2000/

  • Door Karen Veldmeijer op 28 januari 2017

    Een loophulpmiddel voor een halfzijdig verlamd 5-jarig kind. Ze wil graag staan en lopen, maar heeft weinig evenwicht en een loopfietsachtig apparaat is ongeschikt om echte stappen te maken.

  • Door Elly Tammer op 28 januari 2017

    Iets waarmee een kind gemakkelijker de schoenen aan kan krijgen zou heerlijk zijn, zeker als de jongedame net als haar grote zus hoge sneakers of laarzen aan wil en dan bedoel ik geen regenlaarzen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site