Loopwheels van Multi Adapt

22 augustus 2019 - Door: Karina Arbete

De laatste tijd kregen we op Scouters zeer enthousiaste reviews over de Loopwheels van Multi Adapt. Daarom leek het de redactie van Scouters goed om de Loopwheels nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Rolstoelwielen Loopwheels van Multi Adapt product 2We citeren:
“Aangezien ik mijn banden graag hard heb, stuiterde ik “vrolijk” in het rond. Sinds ik Loopwheels heb stuiter ik niet meer, maar heb ik het gevoel dat ik in een goed geveerde Amerikaanse auto rij ; ) zeker met een freewheel ervoor. Ook met de handbike is het super comfortabel, en is niet meer een straf om over keitjes heen te rijden, kortom een echte aanrader. Nu even over Multi Adapt en Harrie Meulenbroeks, wat een geweldig mens met een goed oor voor je wensen en een geweldige service!!”

“Wat een genot om een rit te maken met Loopwheels. Had ik ze maar eerder ontdekt! Zeer goede service van Multi-Adapt, Harrie Meulenbroeks. Bovendien vind ik de uitvinding sowieso goud waard. Geen pijn meer bij het maken van een rit met rolstoel inclusief MySkate (elektrische aankoppeling). Kom niet meer “gebroken” thuis. De grootste hobbels neem ik zonder pijn en moeite. Waarom worden er überhaupt nog wielen zonder vering verkocht, geleverd en verstrekt bij een WMO voorziening zoals een rolstoel. Het is de hoogste tijd om bewustwording te creëren bij de gemeenten!”

“Ik heb sinds 7 maart 2019 mijn eigen Loopwheels, en wil ze nooit meer kwijt! Ben ze tegengekomen op de Supportbeurs in Utrecht waar ik ze heb kunnen uitproberen op een niet alledaags parcours met hobbels en kuilen. Ik heb onmiddellijk een offerte aangevraagd en heb thuis en in mijn directe omgeving kunnen uitproberen. Werkelijk een verademing! Deze wielen maken het rijden in mijn rolstoel zoveel aangenamer, je blijft rijden in een recht spoor en alle ribbels en hobbels worden met het meeste gemak genomen.”

Wil je meer weten over de Loopwheels, ga naar https://www.scouters.nl/hulpmiddelen/rolstoelwielen-loopwheels-multi-adapt/.

En neem een voorbeeld aan deze scouters. Jouw ervaring, positief en negatief, is waardevol voor alle scouters. Dus heb jij ervaring met een hulpmiddel, plaats het op Scouters. En ben je niet tevreden over een hulpmiddel, dan is dat natuurlijk ook goed te weten. Staat jouw favoriete hulpmiddel nog niet op Scouters, laat het de redactie weten en wij gaan aan de slag. Je kunt ons eenvoudig bereiken middels het contactformulier: https://www.scouters.nl/contact/.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site