Meehelpen aan de zorg van morgen?

14 oktober 2019 - Door: Ardy

Op Scouters deel je natuurlijk jouw ervaring met bestaande innovatieve hulpmiddelen. Gebruik je al een tijd een van de hierboven genoemde robotarmen, of een ander hulpmiddel, plaats dan jouw persoonlijke ervaring door op Scouters naar het hulpmiddel te gaan en daar jouw bericht achter te laten. Zo scouten we met zijn allen steeds beter wat het leven met een beperking gemakkelijker maakt.

Wil je ook meewerken aan een platform waar ideeën gedeeld en getoetst worden voor nog te ontwikkelen hulpmiddelen en diensten, dan is “Gezonde Mening” wellicht iets voor jou.

Want jouw mening is van onschatbare waarde. Er zijn namelijk veel slimme ideeën en vernieuwende oplossingen. Maar welke (zorg)innovaties maken nu echt het verschil? Dat weet jij waarschijnlijk het best. Bijvoorbeeld omdat je zelf gebruik maakt van hulpmiddelen en zorg, omdat je zorg verleent of omdat je goede ideeën hebt over hoe een (zorg)product of -dienst beter kan. Daarom is er Gezonde Mening. Hét landelijk online panel, waar jij met vele anderen je stem kunt laten horen. Beoordeel nieuwe producten en diensten en deel jouw ervaringen en ideeën. Met jouw mening lever je concrete handvatten voor ontwikkelaars van hulpmiddelen rond gezondheid en zorginnovaties, zodat zij hun producten en diensten kunnen blijven verbeteren. Zo draag jij jouw steentje bij aan vernieuwingen voor mensen met een beperking of ziekte.

Meld je dus snel aan als panellid op gezondemening.nl en bouw mee aan de zorg van morgen!

Meld je aan

Of kijk even naar het filmpje over dit panel en leer meer waarom meedoen zo belangrijk is.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site