Nooit meer sjouwen dankzij de boodschappentrolley We GO van Playmarket

06 december 2016 - Door: Redactie Scouters

Zo’n kar wil ik ook hebben! schoot het door Dineke heen. Op straat duwde een stel 2 honden in een hoge boodschappenwagen voort. Thuis meteen het internet afgezocht en de We GO van Playmarket besteld. Een flitsend rood exemplaar, haar lievelingskleur. In jaren niet zoveel bekijks gehad op straat.

Dineke met de We Go samen complete fotoWat een prachtige boodschappenwagen die We GO van Playmarket!

“Ja, een boodschappenwagen, zo zou je de We GO kunnen noemen. Maar je kan er echt van alles mee vervoeren. Ik gebruik hem ook om tuinplanten in mee te nemen, om stoelen en dozen van mijn appartement naar de kelderruimte te brengen. Of vuilniszakken, want die moeten naar de speciale vuilopslag unit in de kelder. Die kar is overal goed voor! Ik ben er zelfs van de zomer mee naar het strand op geweest, met mijn badspullen en mijn stoeltje erin. Dan trek je hem door het zand achter je aan.”

Echt een hulpmiddel met een groot gebruiksgemak…

“Enorm! De We GO is comfortabel en handig. Laatst heb ik mijn kerstboom er nog in gehaald. En wanneer ik in de supermarkt kom, heb ik geen winkelwagentje nodig. Ik pak de scanner, laad de trolley vol, reken af bij de kassa en loop zo de winkel uit. Pas in de keuken haal ik de boodschappen er weer uit. Het is maar één handeling, dat vind ik het grote voordeel.”

Zou je andere mensen de We GO van Playmarket aanraden?

“Jazeker. Omdat hij zo multi-inzetbaar is. Alleen heb je geen steun aan de kar, dat moet ik er wel bij vertellen. Zeker als hij leeg is niet. Wanneer de kar helemaal vol is, heb je wel enigszins steun, maar het is beslist niet te vergelijken met een rollator. Je loopt er wel heel comfortabel mee. Het doet me een beetje denken aan hoe ik vroeger met de kinderwagen liep. Dat vond ik ook altijd erg prettig.”

Dineke en de We Go met kerstboomAls het waait, is het dan lastig om ermee te lopen?

“Nee, hij is heel stabiel. En sterk. En wanneer het regent, doe ik het dekje eroverheen. Dat zit in het voorvakje, waar ook je portemonnee in kan. Ik heb ook een paraplu bij me, dus ik heb alle comfort wanneer ik met de boodschappenkar op pad ga.”

Hoe reageren mensen als ze je met de boodschappentrolley We GO zien lopen?

“Dat is een speciaal verhaal. Die kar heeft iets heel sociaals, vind ik. Elke keer dat ik ermee loop, vragen mensen: ‘Mag ik eens weten: waar koop je zo’n kar?’ Of ze zeggen: ‘Wat een fijne kar is dat!’ In de winkel willen ze vaak weten hoeveel hij kost. Ik dacht laatst: ik ga binnenkort eens kijken of ik provisie kan krijgen voor alle mensen die die boodschappenwagen kopen. Zoveel reclame maak ik voor die trolley.”

Hoe duur is de We GO eigenlijk?

“Hij komt op € 160,-. Maar hij is het waard. Ik heb hem nu anderhalf jaar. Ik heb er ook heel veel zware dingen mee versjouwd, bijvoorbeeld mijn balkonstoelen, terwijl op de site van Playmarket staat dat er niet meer dan 20 kilo in mag. Hij functioneert nog steeds goed. Ik gebruik hem praktisch iedere dag.”

Wat vind je van het design?

“Daar ben ik juist op gevallen. Ik vind de We GO er heel leuk uitzien. En ik heb voorkeur voor rood dus vandaar dat het een kar met een rode tas is geworden. Maar hij is in allerhande kleuren te krijgen. De zwarte binnentas kan eruit. Die heb ik al een paar keer in de wasmachine gewassen. En de duwbeugel kan omhoog en omlaag, zodat je hem op een hoogte kan instellen die voor jou prettig is.”

Is de kar makkelijk te vervoeren?

“Je klapt hem in elkaar en hij kan zo in de auto. Ik neem hem ook altijd mee in het openbaar vervoer. Sinds ik enige tijd geleden een fietsongeluk heb gehad, vind ik dat ik af en toe wat wankel loop, dus de We GO gaat overal mee naartoe, ook in bus en tram.”

Vraagt de boodschappenwagen We GO veel onderhoud?

“Nee, tot nu toe heb ik alles zelf gedaan. Ik loop er ook mee door het bos. Daardoor worden de wielen vuil. Die borstel ik dan even schoon. En je moet de wielen even droogmaken als je thuiskomt nadat je door de regen hebt gelopen.”

Boodschappentrolley Go Up PlaymarketMeer informatie over deze boodschappentrolley en alternatieven

De boodschappentrolley We Go van Playmarket heeft ook een ‘broertje’ waarmee je de trap op kan en die nog meer boodschappen kan dragen: de Go Up Playmarket. Zoals Dineke vertelde, zijn deze 4-wiel boodschappentrolleys geen gelijkwaardig alternatief voor de rollator. Zoek je een boodschappentrolley met meer steun, dan zijn boodschappenrollators zoals de Promenade (50 liter) en de Rollz Flex Shopper (25 liter) misschien iets voor jou.

Bekijk de beste boodschappentrolleys in de onafhankelijke keuzehulp Boodschappentrolley.

Ook je ervaring delen over jouw favoriete hulpmiddel?

Wil jij net als Dineke je ervaring delen over jouw favoriete hulpmiddel? Dat kan, heel leuk zelfs!

Mail de redactie

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site