Samen de strijd aangaan tegen dementie!

26 augustus 2021 - Door: Karina Arbete

Samen de strijd aangaan tegen dementie, want dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Bij vrouwen is dit zelfs 1 op 3. En het aantal mensen met dementie neemt toe. Alzheimer Nederland gaat de strijd aan tegen dementie en het team van Vitaal Thuis helpt mee!

Voor Alzheimer Nederland

Als behandelaren en begeleiders van het Vitaal Thuis team zetten wij ons dagelijks in voor thuiswonende ouderen en hun mantelzorgers.

We zien van dichtbij wat dementie met een persoon en zijn omgeving doet, daarom komen we in actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland zodat ze kunnen strijden voor een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Het Scouters team ondersteunt deze actie en we brengen het dan ook graag onder de aandacht van al onze scouters.

Vitaal Thuis gaat de uitdaging aan!

Het team Vitaal Thuis gaat zich inzetten voor Alzheimer Nederland door het organiseren van een sponsorloop. Van 1 tot en met 10 oktober 2021 gaan ze de uitdaging aan door samen 1000 kilometer te lopen. Het doel is om een mooi geldbedrag op te halen voor Alzheimer Nederland.

Jouw steun is nodig

Zonder steun gaat ons dit niet lukken! Het zou fantastisch zijn als je een bijdrage wilt leveren door een bedrag te sponsoren. Dit kan via de actiepagina van Alzheimer Nederland. Samen gaan we de strijd aan tegen dementie!
Alvast hartelijk dank voor jouw steun!

Over Vitaal Thuis

Land van Horne, logoHet Vitaal Thuis team is onderdeel van Stichting Land van Horne en samenwerkingspartner van Scouters. Vitaal Thuis biedt behandeling en begeleiding aan bij thuiswonende ouderen en mensen met een chronische aandoening.

 

Het team bestaat uit behandelaren met ieder hun eigen specialisme, zoals ergotherapie, fysiotherapie, ouderengeneeskunde, logopedie, psychologie en diëtetiek. Hun kennis zetten ze in bij thuiswonende ouderen, zodat zij zo vitaal mogelijk ouder worden in de eigen vertrouwde omgeving. Lees meer wat het Vitaal Thuis team voor jou kan betekenen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site