Samenwerking met Academy Het Dorp

15 oktober 2019 - Door: Ardy

Scouters is trots te kunnen melden, dat Academy het Dorp ons benaderde om samen op te trekken bij het vergroten van kennis en bekendheid over het gebruik van robotica voor mensen met een ernstige beperking van handen en armen. Belangrijke reden voor het team van Academy Het Dorp om voor Scouters te kiezen is het feit dat Scouters niet alleen goede informatie over hulpmiddelen deelt, maar vooral omdat Scouters het platform is waar gebruikers zelf ervaringen uitwisselen over het gebruik van hulpmiddelen.

De redactie van Scouters was gelijk heel enthousiast, immers robotica maar ook domotica is nog onderbelicht op Scouters, terwijl als je een bewegingsbeperking hebt, je daardoor meer zelf kan doen, minder hulp nodig hebt en je bijvoorbeeld gewoon in je eigen tempo kunt eten. Maak jij gebruik van robotica of domotica en wil je jouw ervaring delen met de Scouters community, laat het ons weten, we gaan daar de komende tijd zeker meer aandacht aan besteden.

Reacties (1)

  • Door Miranda op 20 oktober 2019

    Ik merk op het dorp waar ik woon, dat de ene persoon wel robotica en domotica vergoed krijgt en de ander niet. Terwijl ze het allebei nodig hebben. Ik wil graag omgevingsbesturing zodat ik zelfstandiger ben. Ik heb slechte hand en armfunctie en wil zolang mogelijk zelfstandig blijven. Ik heb heel veel zorg nodig maar wat ik kan wil ik dan ook zelf doen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site