Scouters aanwezig op alle VeineDAGEN én de ZieZo-beurs, kom je ook hulpmiddelen testen?

Scouters aanwezig op alle VeineDAGEN én de ZieZo-beurs, kom je ook hulpmiddelen testen?

Veine dagen

VeineDAGEN 2024

Zeg je Scouters, dan zeg je hulpmiddelen. En waar kun je beter dan ooit hulpmiddelen uitproberen? Juist, op de VeineDAGEN!  De beursvloer is inmiddels volgeboekt, er zijn meer dan 250 stands! En diverse interessante lezingen, een circuit om rolstoelen te testen en nog veel meer spektakel! En het Scouters film team is alle dagen aanwezig om nieuwe hulpmiddelen te scouten, testen en filmen.

Wanneer en waar?

De VeineDAGEN vinden plaats tijdens de Dutch Health Week in de Jaarbeurs in Utrecht van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april. Een groot evenement voor kinderen, jongvolwassenen, volwassenen, mantelzorgers en professionals. Het Scouters team heeft er zin in! Maar we zijn niks zonder de grote community gebruikers van hulpmiddelen. 

ZieZo-beurs

Op hetzelfde moment vindt in de Jaarbeurs ook de ZieZo-beurs plaats. Een beurs voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en hulpmiddelen voor het leven en werken met een visuele beperking? Een Keuzehulp over hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking staat al een tijd op onze agenda. Dus ook daar gaan we nieuwe hulpmiddelen scouten. Doe je mee? Neem dan ook contact met ons op, samen bereiken we nog meer mensen!

Oproep bezoekers

Weet jij al welk hulpmiddel je wil testen op de beurs? Laat het ons weten op redactie@scouters.nl wanneer je er bent, dan kunnen we afspreken elkaar te ontmoeten tijdens jouw test en maken we (als jij dat goed vindt) een filmpje met jouw eerste indruk van het hulpmiddel.

Oproep leveranciers

Staat jouw bedrijf met een innovatief hulpmiddel op de beurs en heb je je nog niet aangemeld? Meldt dat dan via redactie@scouters.nl, dan neemt één van onze teamleden contact met je op! Het Scouters testteam wil graag zoveel mogelijk innovatieve hulpmiddelen testen en filmen. De filmbeelden worden achteraf professioneel geëdit, ondertiteld en op de website van Scouters geplaatst. Zo kunnen ook mensen die niet op de beurs konden komen kennis maken met de laatste ontwikkelingen.  

Gratis toegangsbewijs

Een gratis toegangsbewijs voor beide beurzen kun je bestellen op de website van de VeineDAGEN