Scouters blogs

22 augustus 2019 - Door: Karina Arbete

Op de homepage van Scouters vind je aan de rechterkant onze nieuwste blogs. Almer Regter en Karina Arbete zijn nu onze zeer gewaardeerde bloggers.

De nieuwste blog van Karina: “Aan alle mensen met een beperking of chronische ziekte” laat zien, dat Scouters zich breder oriënteert en ook recent hulpmiddelen heeft geplaatst voor mensen met een visuele beperking. Ook zijn we op zoek naar hulpmiddelen voor slechthorenden, immers goede hulpmiddelen kunnen bij visuele en/ of gehoorbeperkingen een uitkomst bieden. De nieuwste technologie brengt echt nieuwe mogelijkheden in zicht, kijk maar eens op: https://www.scouters.nl/hulpmiddelen/?search=Irishuys en laat je verrassen. Van Almer staat een blog klaar, die binnenkort live gaat over toegankelijkheid van winkels en hoe verrassend daarmee omgegaan wordt.

Voel jij je verwant met de doelstellingen van Scouters en wil jij af en toe ook een blog publiceren, laat het de Scouters redactie weten, je kunt ons rechtstreeks een mail sturen, redactie@scouters.nl. Vertel waar je over schrijven wilt, of stuur een voorbeeld. Het kan over gebruik en ervaring met hulpmiddelen gaan, maar kan ook over toegankelijkheid, service of wat jij maar belangrijk vindt voor de Scouters community.

Afbeelding: Wikimedia Commons

Reacties (1)

  • Door KN op 25 november 2021

    Beste Karin, Je schrijft over het blog van Almer Regter: "Van Almer staat een blog klaar, die binnenkort live gaat over toegankelijkheid van winkels en hoe verrassend daarmee omgegaan wordt." Ik denk dat je het blog eens goed moet lezen over waar het wél omgaat in dit blog, namelijk niet over de ontoegankelijkheid van winkels.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site