Scouters gaat stoppen

03 september 2018 - Door: Redactie Scouters

Scouters, hét onafhankelijke platform met oplossingen en hulpmiddelen om beter te bewegen, gaat stoppen. Scouters draait al 3 jaar op de inzet van vrijwilligers en helpt bijna 300.000 mensen met bewegingsbeperkingen per jaar. De inzet is enorm, maar die biedt niet de continuïteit die nodig is voor de toekomst. Hierdoor dreigt een schat aan kennis en informatie verloren te gaan. Daarnaast komt er ook een einde aan een zeer waardevol netwerk van mensen die elkaar helpen met tips en ervaringen over het leven met een bewegingsbeperking.

Samen met het bestuur hebben oprichters Erica en Sanne in het afgelopen jaar alles in het werk gesteld om Scouters onder te brengen bij een nieuwe eigenaar. Helaas is dat niet gelukt. Op 1 november valt het doek, tenzij er een serieus alternatief wordt gevonden om Scouters voort te zetten. Ben jij geïnteresseerd om Scouters over te nemen en beschik je over de menskracht en middelen om Scouters voort te zetten? Neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 20 september, contact met ons op. Graag alleen serieuze reacties. Mail naar bestuur@scouters.nl.

Nog even de waarden van Scouters op een rij:

  • Website www.scouters.nl met 20.000+ bezoekers per maand (stijgt nog iedere maand)
  • Nieuwsbrief met 1.400 abonnees
  • Database van bijna 1.000 hulpmiddelen met reviews en testvideo’s, 12 keuzehulpen, tientallen veelbezochte contentpagina’s met tips en oplossingen
  • Besloten facebookgroep met 1.500 actieve leden
  • Meerdere bloeiende social media kanalen: Facebookpagina, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Google+

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site