Scouters is op zoek naar jouw hulp

24 mei 2023 - Door: Evelien

Ben jij net zo blij als wij met onze website vol informatie en hulpmiddelen? Goed nieuws! We bouwen aan een nieuwe, toegankelijke website! Hij is bijna klaar om gevuld te worden.

Help!

De content op onze huidige website is enorm

Natuurlijk willen we niet alle relevante informatie verloren laten gaan. We zijn best met een groot team. Maar de content op onze huidige website is enorm. Dat is natuurlijk superfijn voor onze fans, maar het levert ook heel erg veel werk op om alles over te zetten naar de nieuwe website. 

Daarom zijn wij met enige spoed op zoek naar mensen die willen helpen met het verplaatsen van de inhoud van de oude website naar onze nieuwe website.

Ben jij een beetje thuis op internet? Heb jij snelle en handige handjes én zin om te helpen? Maak ons blij!  En meld je snel bij elly@scouters,nl dan hoor je daarna hoe we deze klus samen gaan doen.

Scouters is immers van en voor iedereen. En we hebben jou dus ook hard nodig.

Bovendien ben je natuurlijk altijd van harte welkom om ons leuke en gezellige team te komen versterken. Er blijft altijd genoeg te doen!

Reacties (1)

  • Door Trijnie Vlietstra op 28 mei 2023

    Beste dame, heer, Ik ben ZZP’er en heb wel wat uren beschikbaar om te helpen bij het overzetten van de website. Met vriendelijke groet, Trijnie Vlietstra Tel. 06 51 076 251

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site