Scouters Testival

04 mei 2019 - Door: Ardy

Scouters Testival

We zijn lekker druk met de organisatie van het Scouters Testival. Op 20 mei gaan we 15 innovatieve hulpmiddelen testen met zo’n 15 testers van het Scouters test team. Studenten Ergotherapie van de Hogeschool van Rotterdam ondersteunen ons daarbij en die zijn ook druk bezig met de ontwikkeling van vragenlijsten waarmee Scouters in de toekomst nog beter hulpmiddelen kan testen. Een tweede groep studenten maakt voor ons een draaiboek waaraan een gedegen testvideo zou moeten voldoen. Ons redactielid Eric Heuveln maakt een sfeerfilm van het Testival, de studenten nemen de testfilms op. Dus de volgende Nieuwsbrief zal als vanouds weer vol staan met informatie over innovatieve hulpmiddelen. Maar nu even wat luchtigers!

Scouters logo

Reacties (2)

  • Door Elly Waaijer op 26 april 2020

    Dit bericht gaat over het Testival dat we in 2019 organiseerden. Dit jaar organiseren we i.v.m. het Coronavirus een on line Testival. Leden van het Scouters testpanel gaan thuis eet- en drinkhulpmiddelen testen en onder begeleiding van de studenten van de Hogeschool Rotterdam test videos opnemen. Uiteraard alles via beeldtelefoon en andere communicatie middelen op afstand.

  • Door GJS op 25 april 2020

    ivm het Corona virus en onze ophokplicht vraag ik me af of dat Testival dan door kan gaan? De Support beurs in de Jaarbeurs half mei is naar oktober verzet, en dan nog is het de vraag of dat lukt.... W aarom doen jullie dat niet samen?

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site