Stabiel lopen én je boodschappen meenemen? 4 opties voor jou

28 april 2017 - Door: Redactie Scouters

Kan je wel wat steun gebruiken bij het lopen, maar zoek je tegelijkertijd een manier om je boodschappen te dragen? Goed nieuws: er zijn verschillende oplossingen waarmee je stabiel kan lopen én boodschappen kan doen. Wat dacht je van een boodschappentrolley met 4 wielen en van een boodschappenrollator (ook wel shoprollator genoemd). We zetten de oplossingen voor je op een rij.

Alle opties in keuzehulp boodschappentrolley!

Kan jij niet wachten en wil jij meteen weten wat er allemaal verkrijgbaar is rondom boodschappentrolleys? Ga dan direct naar de onafhankelijke keuzehulp boodschappentrolley van Scouters en bekijk alle beste mogelijkheden voor je, inclusief verkooppunten.

Keuzehulp boodschappentrolley

Stabiele boodschappentrolleys met 4 wielen

Wil je graag iets meer zekerheid bij het lopen én je boodschappen mee kunnen nemen? Dan is een boodschappentrolley met 4 wielen misschien iets voor jou. Deze ruime boodschappentrolley duw je voor je uit, net als een kinderwagen of rollator. Geeft je net wat meer steun bij het lopen én biedt je veel ruimte voor je boodschappen. Let wel op, want een boodschappentrolley geeft je minder steun bij het lopen dan een rollator, die is immers speciaal gemaakt als loophulp en de trolley niet.

De 2 trolleys met 4 wielen zijn de We Go van Playmarket en de Go Up van Playmarket.

We Go van Playmarket: hoge mand, flitsend design

Boodschappentrolley 4 wielen Playmarket“Met de We Go kan je echt van alles vervoeren”, aldus Dineke in haar interview over de We Go van Playmarket. Deze boodschappentrolley heeft een hogere mand dan de meeste boodschappentrolleys. Dat scheelt bukken!

Voordeel: hoge mand, dat scheelt bukken

Boodschappenruimte: 50 liter

Prijs: €160,-

Info en reviews

Bestel We Go bij Bol.com

Go Up van Playmarket: de trap op!

Boodschappentrolley Go Up PlaymarketDe boodschappentrolley Go Up van Playmarket is het ‘broertje’ van de We Go. Ook deze boodschappentrolley heeft 4 wielen. De mand is wel lager, wat niet zo handig is als bukken lastig voor je is. Maar hiermee kan je wel de trap op. Super handig!

Voordeel: traploopfunctie

Boodschappenruimte: 40 liter

Prijs: €150,-

Info en reviews

Bestel Go Up bij Bol.com

Boodschappenrollators: stabiel lopen met boodschappen

Ben je op zoek naar meer steun bij het lopen, dan kan je beter een rollator kopen. Er zijn ook rollators speciaal om boodschappen mee te doen: boodschappenrollators, of shoprollators, zoals ze ook wel genoemd worden. Veilig: want ze beschikken over een rem en zijn precies zo gemaakt dat je er lopend op kunt steunen. En tegelijkertijd beschikken ze over een ruime mand voor je boodschappen.

De 2 boodschappenrollators die nu op de markt zijn, zijn de Promenade en de Rollz Flex Shopper misschien iets voor jou.

Boodschappenrollator Promenade: extra grote tas!

Shoprollator Promenade van CemexDe Promenade is een stabiele rollator met boodschappenmand van maar liefst 50 liter. De boodschappentrollator ziet er prima uit (maar niet zo flitsend als de Rollz Flex waarover je hieronder leest) en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt er ook even op rusten, dankzij het zitje. Handig!

Voordeel: ruime boodschappenmand

Boodschappenruimte: 50 liter

Prijs: €430,-

Info en reviews

Bestel Promenade bij Bol.com

Boodschappenrollator Rollz Flex

Shoprollator Rollz Flex productHet merk Rollz Flex ken je misschien van de Motion. Dit hippe bedrijf maakte met de Motion een rollator en rolstoel in één. De Rollz Flex is net zo mooi ontworpen, maar dan speciaal gemaakt om boodschappen mee te doen. Je kunt er ook even op rusten, dankzij het zitje. Praktisch en een hulpmiddel om mee voor de dag te komen!

Voordeel: mooi design

Boodschappenruimte: 25 liter

Prijs: €400,-

Info en reviews

Bestel Rollz Flex bij Bol.com

Verder lezen over boodschappentrolleys en andere hulpmiddelen

Lees verder over boodschappentrolleys en andere hulpmiddelen bij het boodschappen doen:

Ervaring? Laat het weten!

Heb jij ervaring met één van deze boodschappentrolleys of boodschappenrollators? Laat je review achter en helpen anderen te kiezen. En laat van je horen als jij een oplossing mist, we vullen dit overzicht graag aan!

Laat je reactie achter of:

Tip de redactie

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site