Zeven handige cadeautips voor feestelijk december

14 november 2016 - Door: Redactie Scouters

De leukste, beste en handigste cadeaus voor mensen op hoge leeftijd. Met de decembermaand voor de deur, zetten we die voor je op een rij. Want het is goed mogelijk om eens een heel ander Sinterklaas- of Kerstcadeau te geven of te vragen. Scouters zocht de leukste, beste en handigste cadeaus voor je op.

Hands free lezen met stevige boekenstandaardboekenstandaard-vitility-1-kopie

Lezen zonder dat u uw boek hoeft vast te houden, dat kan met een boekenstandaard. Dat is handig, bijvoorbeeld wanneer u in bed een boek leest of last krijgt van uw handen door het vasthouden van boeken. Deze boekenstandaard van het merk Vitility kunt u zowel liggend als staand gebruiken en heeft handige klemmetjes waarmee u uw boek, tijdschrift en zelfs tablet vastklemt. Bart testte de standaard recent voor Scouters: “De standaard ziet er strak uit en is handzaam. Het is een heel gemakkelijk hulpmiddel. (…) Het is even zoeken hoe alles werkt, maar je kan de standaard voor veel boeken en documenten gebruiken, zelfs voor de iPad.” De boekenstandaard is verkrijgbaar voor ongeveer € 27,-.

Bekijk alle 7 tips in onze gastblog op AllesZelf.nlAllesZelf

Ben je benieuwd naar de andere cadeautips voor feestelijk december? Je ziet ze allemaal in onze gastblog op AllesZelf.nl, een platform dat ouderen helpt om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site