Zeven hippe boodschappentrolleys voor meer mobiliteit

21 juni 2017 - Door: Redactie Scouters

Je kunt jouw boodschappen natuurlijk thuis laten bezorgen. Dan bestelt je online en wacht je vervolgens tot alles bezorgd wordt. Maar wanneer je er zelf op uit kunt gaan, maakt je vaak meer mee. Je zoekt gemakkelijker en ziet hoe de verse groente eruit ziet. Bovendien ben je in beweging en kom je misschien ook nog iemand tegen om een praatje mee te maken. Maar hoe krijgt je alle boodschappen weer op een handige manier thuis? Scouters ging op zoek naar de 7 hipste én handigste boodschappentrolleys voor jou.

Oordeel zelf: 7 trolleys om zelf boodschappen te doen

  1. Strakke boodschappentrolley Reisenthel Carrycruiser

Boodschappentrolleys

Zo, en of deze trolley stijlvol is! Met de boodschappentrolley Reisenthel Carrycruiser kunt u gezien worden. Deze Reisenthel draagt u net als een koffer achter u aan. Ook heel handig in warme dagen: de trolley beschikt over een koeltas. Het is wel noodzakelijk dat u goed kunt bukken, want de trolley staat laag op de grond.

Prijs vanaf € 110,-

Meer info

  1. Trendy en handig: de James

BoodschappentrolleysDe boodschappentrolley van het Oostenrijkse merk James spant de kroon als we het hebben over design. Deze stevige boodschappentrolley wordt ontworpen Meret Barz, die maar geen stijlvolle boodschappentrolley kon vinden gedurende een blessure. Je kunt het zo gek niet bedenken of de James is in die print verkrijgbaar: van tijgerprint tot citroenen en van wolvenprint tot bedrukt met het logo van Amnesty International.

Prijs vanaf € 60,-

Meer info

AllesZelfBekijk alle 7 tips in onze gastblog op AllesZelf.nl

Ben je benieuwd naar de andere boodschappentrolleys? Je ziet ze allemaal in onze gastblog op AllesZelf.nl, een platform dat ouderen helpt om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site