Zin in de zomer? Met deze hulpmiddelen trek je er graag op uit!

23 mei 2016 - Door: Redactie Scouters

De zomer staat voor de deur. Om daarvan te genieten stellen wij je 7 innovatieve hulpmiddelen voor die je waarschijnlijk nog niet kent. Het zijn allemaal mooie, stijlvolle en handige hulpmiddelen die je helpen om te doen wat jij het liefste doet!

Strandrollator Easy RollerPootje baden op het strand met een strandrolstoel of strandrollator

Gaat een tripje naar het strand niet meer omdat het lopen te intensief is? Dit is geen probleem meer met een strandrollator of strandrolstoel. In Den Haag kan je er bijvoorbeeld verschillende huren. Een strandrollator bijvoorbeeld (de Easy Roller), een strandrolstoel om geduwd te worden (de Wombat) en er zijn zelfs rolstoelen die het water in kunnen (Tiralo). Gebruik je een elektrische rolstoel? Ook dan kan je het strand op! Het huren van de hulpmiddelen kan vanaf € 2,50 per dag en met een borg van € 50,-. Kijk op de website van Biesieklette voor meer informatie over een dagje strand in Den Haag.

AllesZelfBekijk alle 7 tips in onze gastblog op AllesZelf.nl

Ben je benieuwd naar de andere hulpmiddelen voor de zomer? Je ziet ze allemaal in onze gastblog op AllesZelf.nl, een platform dat ouderen helpt om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen.

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site